Lucovitaal Magnesium badkristallen - Drogist Regentesse
Menu
Lucovitaal Magnesium badkristallen

Lucovitaal Magnesium badkristallen

Lucovitaal magnesium badkristallen

€ 9,99  Omschrijving

  Lucovitaal magnesium badkristallen

  Bevat pure Magnesiumchloride welke door de huid wordt opgenomen. Een bad met Lucovitaal 100% pure Magnesium Badkristallen is de perfecte manier om te ontspannen na een lange dag of zware training. De Magnesium wordt opgenomen door het huidweefsel. ¹Het nemen van een (voet)bad met deze Magnesium Badkristallen bevordert het herstel, kalmeert en ontspant de gevoelige spieren. Het helpt tevens lichaam en geest te ontspannen en te ontstressen. ²Wanneer de kristallen als scrub onder de douche worden gebruikt, zullen dode huidcellen door de scrubwerking worden verwijderd en werken zo dus huidzuiverend.

  Samenstelling
  100% pure Magnesiumchloride. Bevat van nature Kalium, Natrium, Calcium, Broom Strontium, Mangaan, IJzer en Sulfaat. Er wordt een speciale procedure gebruikt om badkristallen van magnesiumolie te produceren. Wanneer Magnesium wordt verhit tot 165°C,  keert het terug naar de vaste toestand Magnesiumchloride, ook bekend als bischofite.

  Gebruik
  Voetbad: Voeg naar behoefte een handjevol (+/- 50 tot 75 gram) Magnesium Badkristallen toe aan 5 liter warm (ca. 37 graden) water. Dit is voldoende om minimaal 20 minuten van een heerlijk voetbad te kunnen genieten.

  Ligbad: Voeg naar behoefte 1 tot 3 handjes vol (+/- 150 tot 225 gram) Magnesium Badkristallen toe aan een vol bad met warm (ca. 37 graden) water. Dit is voldoende om minimaal 20 minuten te kunnen genieten van een ontspannend bad. Voor een intensievere therapie kan meer Magnesium worden toegevoegd. Het advies is om dit 1 tot 2 keer per week te herhalen. 

  Douche: Gebruik naar behoefte de badkristallen onder de douche voor een scrubbehandeling van de huid. Spoel de huid daarna schoon met water.

  Waarschuwing
  Buiten bereik van jonge kinderen houden. Sluit de zak direct na gebruik. Magnesium heeft de eigenschap vocht aan te trekken waardoor de kristallen gaan klonteren en hard worden. Oogcontact vermijden.

  Fabrikant
  PK Benelux BV
  Vluchtoord 17
  5406 XP Uden

  Lucovitaal Magnesium badkristallen bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer942770
  EAN nummer8713713023830
  inhoud 1 kilogram
  Productsoort Algemeen
  Z-Index 16959620

  Shop meer