Licener Anti luis shampoo - Drogist Regentesse
Menu
Licener Anti luis shampoo

Licener Anti luis shampoo

Licener Anti luis shampoo

€ 18,48 € 15,71  Omschrijving

  Licener Anti luis shampoo - Medisch hulpmiddel

  Licener Anti-Luisshampoo werkt in één behandeling van slechts 10 minuten. De shampoo elimineert luizen én hun neten. Het werkt op basis van een natuurlijk extract en is hierdoor mild en niet brandbaar.

  Hoofdluis behandelen met Licener anti-luisshampoo is gemakkelijk, snel en zeer effectief. Licener is een eenvoudig te gebruiken shampoo die alle hoofdluizen en neten in slechts één behandeling van 10 minuten doodt. De eliminatie van luizen en eitjes in één behandeling is grondig getest. De luizen en neten stikken in slechts enkele minuten en immuniteit tegen Licener is niet mogelijk.

  Licener Anti-luisshampoo werkt op basis van het natuurlijke Neem-extract, gewonnen uit de zaadjes van de Neemboom uit India. Dit extract vormt het actieve bestandsdeel tegen hoofdluizen en neten. In tegenstelling tot de meeste anti-luizenshampoos is Licener mild en niet licht-ontvlambaar. Licener doodt de luizen en neten namelijk niet door middel van giftige en brandbare stoffen, maar door het doen overstromen van de ademhalingskanalen van de luis met behulp van het Neem-extract. Zowel de luizen als neten verstikken zo in al 10 minuten. Licener is uitgebreid getest en klinisch bewezen zeer effectief. Zo ben je in één keer binnen 10 minuten van de luizen en neten af. Kammen is voortaan optioneel, hooguit om de dode restjes uit het haar te halen!

  - Klinisch bewezen effectief
  - Op basis van natuurlijke ingredienten
  - Bevat geen insecticiden
  - Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar.

  Toepassing
  Eenmalige behandeling van luizen en neten.

  Ingredienten
  Neem-extract, water, polyglyceryl-3-capraat, cocamidopropylbetaine, glyceryllauraat, glycerine, lauryl-glucoside, diaprylylether, lauryl-alcohol, benzylalcohol, benzoezuur, sorbinezuur, dimethylglutaraat, en dimethyladipaat

  Gebruik
  Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar.

  Gebruik een hele fles (200ml) per persoon per behandeling.

  Stap 1: Breng de Licener shampoo aan op droog haar, masseer het goed in en zorg er daarbij voor dat het hele hoofd bedekt is, van de hoofdhuid tot in de haarpuntjes. 
  Laat de shampoo 10 minuten intrekken.

  Stap 2: Spoel de shampoo uit het haar met lauw water. Nawassen met normaal shampoo is niet nodig: Licener maakt het haar niet vettig.

  Alleen voor uitwendig gebruik.
  Lees voor gebruik de bijsluiter.

  Fabrikant
  Pronova Laboratories BV
  Kruitpad 16
  1398 CP Muiden

  Licener Anti luis shampoo bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer848587
  EAN nummer8717344390118
  inhoud 100 ml
  collectie Haarproducten
  Productsoort Shampoo
  Z-Index 16108795

  Shop meer