Joik Geurkaars sweet dreams vegan - Drogist Regentesse
Menu
Joik Geurkaars sweet dreams vegan

Joik Geurkaars sweet dreams vegan

Joik Vegan geurkaars sweet dreams

€ 17,15 € 14,58  Omschrijving

  Een prachtig vredige mix van fijne Franse lavendel, zijdeachtige vanille, rijke kokosmelk en hints van musk. Een rustgevende en ontspannende combinatie.

  Deze kaars is gemaakt van koolzaadwas. We gebruiken Europese koolzaadwas die zorgt voor een kleinere ecologische voetafdruk dankzij een kortere transportroute. Koolzaad veroorzaakt geen monocultuur en is niet schadelijk voor het milieu. Koolzaadwas is biologisch afbreekbaar en brandt langer en schoner dan paraffine. Koolzaadwas is veganistisch. Brandtijd 30 uur.

  Er wordt gebruik gemaakt van een katoenen lont en van zorgvuldig geselecteerde premium kwaliteit geparfumeerde oliën, die hun naam trouw zijn en de kamer vullen met een heerlijk aroma. Deze hand gegoten kaars heeft ongeveer 30 branduren.  Natuurlijk niet getest op dieren - vegan

  Samenstelling
  Vegan koolzaad-wax

  Gebruik
  Snijd of knip de lont altijd af tot 5 mm voordat je je JOIK-kaars aansteekt. Dit zorgt ervoor dat de lont gaat roken. Als je de lont niet afknipt, kan de vlam te groot worden en gaat de lont rook produceren - het branden van een kaars onder deze omstandigheden kan gevaarlijk zijn en het beschadigt ook de kwaliteit van de kaarsbrandervaring. Als je ziet dat de vlam te groot wordt of rookt, doof je de kaars, knip je de lont en steek je de kaars opnieuw aan.

  Brand de kaars niet langer dan 3-4 uur aaneengesloten. Plaats de kaars altijd op een hitte bestendige ondergrond en uit de buurt van objecten die vlam kunnen vatten. Houdt een kaars altijd buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Brand geen kaars op tochtige plaatsen. Laat een brandende kaars nooit onbeheerd achter.

  Joik Geurkaars sweet dreams vegan bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer945732
  EAN nummer4742578005013
  inhoud 150 gram
  collectie Gezondheidsproducten
  Productsoort Aromatherapie

  Shop meer