Ilhwa Ginseng extract - Drogist Regentesse
Menu
Ilhwa Ginseng extract

Ilhwa Ginseng extract

Ilhwa Ginseng extract

€ 77,95 € 74,05  Omschrijving

  De Ginseng producten van ILHWA worden gemaakt van Panax Ginseng. Panax Ginseng is een plant met een langzaam groeiende stevige wortel. Panax Ginseng wordt beschouwd als één van de belangrijkste medicinale kruiden in de traditionele Chinese geneeskunde. Eigenlijk is het zelfs werelds bekendste kruid. Panax ginseng wordt al meer dan 5000 jaar gebruikt om de gezondheid en het welzijn van de mens te optimaliseren in Azië. In de wereld van de Chinese etnofarmacologie wordt het al meer dan 3000 jaar gebruikt.

  Gebruik van wortels tussen de 4,5 en 5,5 jaar oud.
  Om de beste kwaliteit Ginseng producten te kunnen leveren, gebruikt ILHWA voor zijn producten alleen Panax Ginseng wortels die tussen de 4,5 en 5,5 jaar oud zijn. Studie door ILHWA heeft namelijk uitgewezen dat de Panax Ginseng wortels met deze leeftijd, het maximaal aantal ginsenosiden bevat. Oudere wortels hebben teveel vezels met een lager aantal en balans in ginsenosides. Daarnaast zijn andere key-ingrediënten zoals fenolen en polysacchariden flink vermindert.

  Gebruik van hele wortels en worteltjes.
  ILHWA verwerkt de hele wortel met de kleinere aanhangende worteltjes. Meeste bedrijven pellen de wortels, omdat dit tijd bespaart tijdens de verwerkingsprocedure. Echter, in de kleine worteltjes bevatten ook de unieke ginsenosides. ILHWA kiest dus bewust voor een langere verwerkingsprocedure voor het meest effectieve eindproduct.

  Geen hoge stoomtemperatuur.
  De meeste ginseng bedrijven verwerken hun Panax Ginseng onder hoge stoomtemperaturen om het verwerkingsproces te kunnen versnellen. Maar hoe sneller het proces, hoe groter de kans vitamines en germanium worden vernietigd en de aminozuren en polysachariden worden verminderd.

  ILHWA kiest daarom voor een vacüum procedure op basis van lage hitte, waardoor koken, stomen en hoge hitte niet meer nodig zijn. Hierdoor blijven alle key-ingrediënten in de Panax Ginseng behouden.

  Door deze unieke verwerkingsprocedure bevatten de ginseng extracten van ILHWA hoge concentraties B-vitamines, mineralen (42), ginsenosides en 14 saponines die belangrijke effecten op het lichaam hebben.

  ILHWA is volledig KFDA-conform, Non-GMO,Kosher-gecertificeerd, Vegan, GMP en ISO-gecertificeerd. 

  ILHWA Korean Ginseng Extract
  Eén van onze topproducten: 100% zuiver geconcentreerd ginseng wortel extract. Vervaardigd door middel van een vacuüm procedure op basis van lage hitte, speciaal ontwikkeld door ILHWA. Ginseng Extract is een uitmuntend voedingssupplement met de beste geneeskrachtige effecten van panax ginseng.

  Samenstelling per dagdosering van 3 gram
  100% zuiver geconcentreerd ginseng wortel extract

  Ingrediënten
  100% zuiver geconcentreerd ginseng wortel extract

  Gebruik:
  3 maal per dag 1 gr. Verdeeld over de dag innemen. 

  Niet aan te bevelen bij kinderen, bij zwangerschap of als u borstvoeding geeft.

  Koel, droog en zeer goed afgesloten bewaren.

  Distributeur:
  Nova Vitae BV
  Elleboog 1
  6713 KP Ede

  Dit product is een voedingssupplement.
  Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

  Ilhwa Ginseng extract bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer957315
  EAN nummer8801223217129
  inhoud 50 gram
  collectie Gezondheidsproducten
  Productsoort Kruiden en Fytotherapie

  Shop meer