Heltiq Zoogkompressen gevormd - Drogist Regentesse
Menu
Heltiq Zoogkompressen gevormd

Heltiq Zoogkompressen gevormd

HeltiQ Zoogkompressen bieden bescherming tijdens de periode van borstvoeding.

€ 3,59 € 3,41  Omschrijving

  Bijna iedereen die is bevallen kent het wel, stuwing en het lekken van moedermelk. Een natuurlijke reactie van het lichaam die vlak na de bevalling, tijdens de zoogperiode en de zogenaamde “regeldagen” vrij heftig kan zijn.

  Is het bijna tijd om te gaan voeden of gaat de baby huilen, dan is de kans groot dat uw melkproductie spontaan op gang komt en u melk verliest. Het is dan een prettig idee dat u kunt vertrouwen op goede kompressen waardoor uw onder- en bovenkleding, maar ook uw beddengoed droog blijft.

  Zoogkompres
  HeltiQ Zoogkompressen bieden bescherming tijdens de periode van borstvoeding. De zoogkompressen bevatten superabsorberend materiaal en bieden daarmee overdag, maar ook gedurende de nacht extra zekerheid tegen doorlekken. Het kompres heeft aan de binnenzijde een speciaal drooghoudlaagje dat vocht doorlaat naar de kern, maar de huid zelf droog houdt. Dit is niet alleen prettig, maar voorkomt tevens irritatie. De kompressen hebben een vrouwvriendelijke pasvorm en zijn huidkleurig waardoor ze minder opvallen onder lichte kleding.

  • Prettige, vrouwvriendelijke pasvorm
  • Met ademend “drooghoudlaagje”
  • Superabsorberend
  • Huidkleurig, valt minder op onder lichte kleding

  Gebruik:

  Leg de kompressen ter hoogte van de tepel in uw BH. Zorg voor een goede hygiëne en vervang de zoogkompressen regelmatig, in ieder geval na iedere voeding.

  Heltiq Zoogkompressen gevormd bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer777901
  EAN nummer8717484000137
  inhoud 30 stuks
  collectie Baby/Peuter
  Productsoort Zoogkompressen
  Z-Index 14841398

  Shop meer