Grahams Deodorant mineral aloe - Drogist Regentesse
Menu
Grahams Deodorant mineral aloe

Grahams Deodorant mineral aloe

Grahams Aloë Deodorant heeft een zeer langdurig effect, laat geen witte waas achter en bevat Aloë Vera extract ter verzachting en hydratatie van de huid.

€ 12,83 € 10,91  Omschrijving

  Grahams Aloë Deodorant heeft een zeer langdurig effect, laat geen witte waas achter en bevat Aloë Vera extract ter verzachting en hydratatie van de huid. Het is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. 
   
  Anti-transpiranten bevatten vaak aluminium zouten. Deodoranten niet. Anti-transpiranten zijn erop gericht het zweten volledig te stoppen. Deodorant bevat geen aluminium waardoor transpiratie nog steeds op een natuurlijke manier in werking blijft. Vanuit een natuurlijk perspectief vinden wij een deodorant dan ook een betere keuze.  
   
  Uiteraard wil niemand een nare geur, maar daar heeft onze deodorant (vanzelfsprekend aluminium vrij) een goede oplossing voor; het zorgt voor een schoon en fris gevoel op een natuurlijke manier. Het is gemaakt van natuurlijke, minerale zouten die nare geur elimineren door een beschermingslaag te vormen tegen de bacteriën die de nare geur veroorzaken. Gebruik: aanbrengen op droge, schone huid. Zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt. 
   
  Let op, ook bijna alle deodoranten in de markt bevatten veel schadelijke, chemische bestanddelen. Aluminium is daar slechts 1 voorbeeld van. Deze ingrediënten kunnen o.a. uitslag en roodheid veroorzaken. Bovendien krijgen veel mensen allergische reacties van deze ingrediënten. 

  - Grahams Aloë Deodorant is vrij van parabenen, aluminium en alcohol. 
  - Het is verder glutenvrij en uiteraard niet getest op dieren. 

  Ingredienten
  Purified water, Potassium Alum, Xanthan Gum, Aloë Barbadensis Leaf Extract

  Gebruik
  Met de roller aanbrengen in de oksels.

  Grahams Deodorant mineral aloe bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer955469
  EAN nummer9332996000254
  inhoud 65 ml
  collectie Lichaam
  Productsoort Deodorant

  Shop meer