Ginger Organic Tampon super met applicator - Drogist Regentesse
Menu
Ginger Organic Tampon super met applicator

Ginger Organic Tampon super met applicator

Ginger Organic Tampon super met applicator

€ 4,59  Omschrijving

  Ginger Organic Tampon super met applicator

  Ginger Organic is een Deens merk, zij hebben als doel gezonde en natuurlijke menstruatie producten te maken die zowel mens als het milieu beschermt.

  Ginger Organic heeft wel 5 certificeringen.

  1. Allergy Certified is een internationaal allergie label. Ze garanderen een minimaal mogelijk risico op allergieën. Ginger Organic producten bevatten geen allergenen, irriterende stoffen voor de huid of stoffen die hormonale onbalans veroorzaken.

  2. Nordic Swan Eco label is een officieel ecolabel in de Scandinavische landen. De garantie dat Ginger Organic-producten duurzaam zijn geproduceerd en dat geen van de producten iets bevat dat mogelijk schadelijk is voor uw gezondheid.

  3. Ecocert label geeft de garantie dat het katoen in Ginger Organic-producten 100% biologisch is en dat de producten geen bleekmiddel, schadelijke chemicaliën of ingrediënten bevatten. Deze certificering stelt ook hoge eisen aan de beloning en arbeidsomstandigheden van het personeel gedurende het gehele productieproces.

  4. Global Organic Textile Standard is een wereldwijde standaard die de biologische status van de katoen dat in de producten kan worden gebruikt. GOTS verzekert de biologische status van textiel, van het oogsten van de grondstoffen, via ecologisch en sociaal verantwoorde productie tot etikettering om de eindgebruiker een geloofwaardige verzekering te bieden.

  5. FSC label is een wereldwijd keurmerkprogramma voor bosproducten. Een FSC-gecertificeerd bos wordt beheerd met respect voor mens en natuur. Alle verpakkingen van Ginger Organic zijn FSC-gecertificeerd, omdat we de natuurlijke omgeving willen beschermen en sociale verantwoordelijkheid willen nemen bij het beheer van de bossen waaruit het hout afkomstig is.

  Samenstelling
  Katoen

  Gebruik
  Tampons worden gebruikt tijdens de menstruatie.

  Fabrikant
  Ginger Organic Care ApS
  33 Holsbjergvej
  Albertslund 2620
  Denmark

  Ginger Organic Tampon super met applicator bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer947412
  EAN nummer5713334000060
  inhoud 14 stuks
  collectie Hygiene/Papier
  Productsoort Algemeen

  Shop meer