Fagron Chloorhexidine mondspoeling 0.2% - Drogist Regentesse
Menu
Fagron Chloorhexidine mondspoeling 0.2%

Fagron Chloorhexidine mondspoeling 0.2%

Chloorhexidine mondspoeling wordt gebruikt voor het optimaliseren van de conditie van het slijmvlies in de mond- en keelholte, de tanden en het tandvlees.

€ 9,10  Omschrijving

  Chloorhexidine mondspoeling kan worden gebruikt voor het optimaliseren van de conditie van het slijmvlies in de mond- en keelholte, de tanden en het tandvlees.

  Samenstelling
  Aqua, propylene glycol, glycerin, xylitol, PEG-40, hydrogenated castor oil, sucralose, neohesperidin dihydrochalcone, cetylpyridinium chloride, mentha arvensis, chlorhexidine digluconate, mentha piperita, menthol, eucalyptol, limonene, anethole, CI 42090, citric acid.

  Gebruik
  Chloorhexidine mondspoeling onverdund gebruiken.
  Spoel tweemaal per dag de mondholte gedurende een tot twee minuten met 10 - 15 ml chloorhexidine mondspoeling (gebruik hiervoor de maatdop) en spuug dat vervolgens uit. Niet doorslikken.
  Bij een kunstgebit vóór het mondspoelen het kunstgebit uitnemen. Het kunstgebit reinigen en vervolgens een kwartier in de vloeistof leggen. 

  Lees voor gebruik de bijsluiter.

  Fagron Chloorhexidine mondspoeling 0.2% bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer873572
  EAN nummer8717564010575
  inhoud 200 ml
  collectie Gezondheid
  Z-Index 14569760

  Shop meer