Ecover Essential vaatwastabletten - Drogist Regentesse
Menu
Ecover Essential vaatwastabletten

Ecover Essential vaatwastabletten

Ecover Essential vaatwastabletten

€ 23,69  Omschrijving

  Ecover Essential vaatwastabletten

  Met meer dan 35 jaar ervaring in onderzoek en ontwikkeling, produceert Ecover was- en schoonmaakproducten op basis van hernieuwbare, plantaardige grondstoffen en mineralen, die de beste resultaten leveren voor een eerlijke prijs.

  Samenstelling
  5-15%: Zuurstofbleekmiddel, <5%: niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, Enzymen (subtilisine, amylase), Parfum (limonene, citral), Andere: Natriumcitraat, Natriumcarbonaat, Natriumsilicaat, Natriumbicarbonaat, Polypeptide, Bleekmiddelactivator, Sorbitol, Glycerin, Natriumgluconaat
  93% van alle ingredienten zijn van natuurlijke oorsprong

  Gebruik
  Verwijder de grootste etenresten. Gebruik een tablet per cyclus. Verwijder de folie en plaats de tablet in het doseerbakje. Voeg zo nodig spoelmiddel en vaatzout toe. Laat de machine draaien volgens de instructies van de fabrikant. Vaatwerk van volgende matrialen is niet geschikt voor de vaatwasmachine: zilver, aluminium, kristal, antiek of beschilderd porselein, plastic en hout.

  Ecover Essential vaatwastabletten bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer843713
  EAN nummer5412533409390
  inhoud 70 stuks
  Productsoort Afwasmiddel

  Shop meer