Ecopets Urine buster lavendel - Drogist Regentesse
Menu
Ecopets Urine buster lavendel

Ecopets Urine buster lavendel

Ecopets Urine buster lavendel

€ 9,95 € 8,96  Omschrijving

  Ecopets® Urine Buster is een krachtige Urinegeur- & Vlekverwijderaar die een zeer hoge concentratie micro-organismen bevat (7 miljoen per ml) die enzymen aanmaken die effectief en definitief ongewenste geuren en vlekken van afbreken (urine, bloed, uitwerpselen en braaksel) . De micro-organismen vermenigvuldigen zich continu en hechten zich aan de kern van de vervuiling, dat resulteert in een extra grondige en langdurige werking. Urine Buster heeft een zeer aangename natuurlijke lavendelgeur die rustgevend is voor mens en dier.

  Dier- en milieuvriendelijke verwijderaar van onaangename urinegeur- en vlekken op basis van veilige bacteriën met natuurlijke lavendelgeur.

  Samenstelling
  <5 %: niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, fosfonaten, anionogene oppervlakteactieve stoffen, parfums, linalool, -hexylkaneelaldehyd, (R)-pmentha-1,8-dieen, coumarin, laurylamine dipropylenediamine, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.

  Gebruik
  Goed schudden voor gebruik. Neem eerst de vervuiling weg met keukenpapier. Spray de vervuilde plek ruim in en laat dit minimaal 10 minuten intrekken tot deze is opgedroogd.  In geval van oude en/of hardnekkige geuren en -vlekken, herhaal de behandeling en dek de plek na het insprayen af met plastic, zodat de Urinegeur- & Vlekverwijderaar minder snel verdampt. Laat de spray circa 45 minuten intrekken tot deze is opgedroogd. Wrijf de plek daarna op met een schone, vochtige doek. Toepasbaar op alle soorten ondergrond en materialen: tapijt, hout, stenen en tegels, meubilair en (reeds gewassen) textiel. Op een niet zichtbare plek vooraf testen.

  Waarschuwingen
  Alvorens te gebruiken, het etiket lezen.  Buiten het bereik van kinderen houden.  Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Bij kamertemperatuur (15-25°C), en niet in de zon bewaren.

  Fabrikant
  Phytotreat BV 
  Kraaijenbergsestraat 27 
  4851 RG Ulvenhout

  Ecopets Urine buster lavendel bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer955323
  EAN nummer8718403361285
  inhoud 500 ml
  collectie Dieren
  Productsoort Algemeen Dieren

  Shop meer