Ecopets Potenwas push-up stick - Drogist Regentesse
Menu
Ecopets Potenwas push-up stick

Ecopets Potenwas push-up stick

Ecopets® Potenwax is een handige (niet vette) potenwax in push-up stick.

€ 4,35 € 3,92  Omschrijving

  Ecopets® Potenwax is een handige (niet vette) potenwax in push-up stick. De potenwax bestaat uit  natuurlijke ingrediënten die de voetkussentjes zowel beschermen als verzorgen, zonder vette afdrukken op de vloer achter te laten. 

  De voetzooltjes hebben het zwaar te verduren tijdens de wintermaanden. Ze hebben niet alleen te lijden van sneeuw, ijs en pekel, ook het vocht van regen maakt de voetzooltjes week en daarmee extra kwetsbaar. Ook tijdens de hete zomerdagen wanneer er op heet asfalt wordt gelopen, hebben de voetzooltjes veel te lijden.  Ecopets Potenwax beschermt tegen de impact van deze extreme omstandigheden en geeft zodoende  een effectieve bescherming gedurende het gehele jaar. 

  Ook geeft Potenwax voor de oudere hond extra grip op een gladde ondergrond als parket en tegelvloer en vergemakkelijkt het zo lopen op een glad oppervlak.

  Samenstelling
  Cera Alba (Bijenwax), Jojoba-wax, Ricinus Communis (Castor oil), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Triticum Vulgare (Tarwekiem olie), Calendula officinalis (Calendula), Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Tea Tree, Rosmarinusofficinalis (Rozemarijn).

  Gebruik
  De wax kan eenvoudig met de stick worden aangebracht zonder dat u vieze of vette handen krijgt.
  Na gebruik stopt u de stick in jas of broekzak zonder kans op viezigheid.

  Bij kamertemperatuur (15-25°C), niet in de zon bewaren.  Buiten gebruik van kinderen bewaren.

  Fabrikant
  PhytoTreat BV
  Kraaijenbergsestraat 27
  4851 RG Ulvenhout

  Ecopets Potenwas push-up stick bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer955406
  EAN nummer8718403361421
  inhoud 15 ml
  collectie Dieren
  Productsoort Algemeen Dieren

  Shop meer