Durex Natural gel extra sensitive - Drogist Regentesse
Menu
Durex Natural gel extra sensitive

Durex Natural gel extra sensitive

DUREX Natural Gel Hydra+

€ 11,39 € 11,39  Omschrijving

  DUREX Natural Gel Hydra+ - Medisch hulpmiddel

  Veel vrouwen vinden dat het gebruik van glijmiddel hun seksuele ervaring in het algemeen versterkt. Ze ervaren op verschillende momenten in hun menstruatiecyclus een beetje droogte - het gebruik van glijmiddel is dus volkomen normaal. 

  Durex Naturals H2O-glijmiddel is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en werd ontwikkeld om seks nog aangenamer te maken. 

  De lichte formule op waterbasis bevat geen toegevoegde geur- en kleurstoffen, is pH-vriendelijk en werkt zachtjes met je lichaam om intieme zones te bevochtigen voor een volledig natuurlijk gevoel van comfort. De gel kan met latexcondooms en seksspeeltjes van Durex gebruikt worden. Het is goed om op de hoogte te zijn, dus lees altijd de instructies.

  Toepassing
  Glijmiddel

  Ingredienten
  Aqua, glycerin, propanediol, xanthan gum, benzoic acid, sodium hyaluronate, potassium lactate, lactic acid, Bevat hyaluronzuur.

  Gebruik
  Een glijmiddel dat langdurige hydratatie geeft en gemaakt is met geurstoffen en kleurstoffen. Geschikt voor vaginale, anale of orale seks en om te gebruiken met condooms van natuurlijke rubberlatex en polyisopreen. Bij gebruik van condoom het glijmiddel over het condoom verdelen terwijl u hem al aanhebt. Gebruik zoals beschreven.

  Distributeur
  RB Netherlands
  Postbus 721
  2130 AS  Hoofddorp

  Durex Natural gel extra sensitive bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer226987
  EAN nummer3059948002154
  inhoud 100 milliliter
  collectie Intiem
  Productsoort Erotiek
  Z-Index 16906616

  Shop meer