Duracell Batterij 3V CR/DL2450 - Drogist Regentesse
Menu
Duracell Batterij 3V CR/DL2450

Duracell Batterij 3V CR/DL2450

Duracell Specialty 2450 Lithium-knoopcelbatterijen zijn gemaakt van lithium met hoge zuiverheidsgraad voor maximaal 40% meer vermogen voor uw speciale apparaten

€ 2,67  Omschrijving

  Duracell Specialty 2450 Lithium-knoopcelbatterijen zijn gemaakt van lithium met hoge zuiverheidsgraad voor maximaal 40% meer vermogen voor uw speciale apparaten. Ze hebben tot 10 jaar garantie bij opslag met de Duralock Power Preserve-technologie. Zo bent u er zeker van dat deze lithium-knoopcelbatterijen klaar voor gebruik zijn wanneer u ze nodig heeft. 

  De batterijen worden geleverd in een Child Safety-verpakking. Zo helpen we te zorgen voor de veiligheid van uw kinderen: De verpakking is beveiligd met een dubbele laag. Zo kunnen kinderen deze zonder schaar niet openen 

  Gebruik
  Bedoeld voor gebruik in sleutelhangers, kleine afstandsbedieningen, weegschalen, draagbare apparaten, sensoren, medische apparaten (bloedspiegelmeters, digitale thermometers), en sportapparaten (hartslagmeters, fietsaccessoires).

  Niet opladen
  Niet uit elkaar halen.
  Contact met vuur vermijden.
  Plaats batterijen volgens + en - tekens
  Niet combineren met andersoortige batterijen
  Buiten bereik van kinderen bewaren.
  Niet inslikken.
  In geval van inslikken, meteen een arts raadplegen.

  Fabrikant
  Duracell BVBA
  Nijverheidslaan 7
  3200 Aerschot
  Belgie

  Duracell Batterij 3V CR/DL2450 bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer713315
  EAN nummer5000394030428
  inhoud 1 stuks
  collectie Huishoudelijke producten
  Productsoort Batterijen

  Shop meer