DR Brown's Standaardfles 250 ml BPA- vrij - Drogist Regentesse
Menu
DR Brown's Standaardfles 250 ml BPA- vrij

DR Brown's Standaardfles 250 ml BPA- vrij

DR Brown's Standaardfles 250 ml BPA- vrij

€ 11,89 € 11,89  Omschrijving

  Dr. Brown’s werd in 1996 ontwikkeld door de Amerikaanse arts Craig Brown. Het is de enige fles met een gepatenteerd ventielsysteem dat bijdraagt aan de gezondheid van baby’s. Met Dr. Brown’s voed je je kindje vacuümvrij en zonder luchtbelletjes. Op deze manier helpt de fles voedproblemen zoals darmkrampjes en overgeven voorkomen en blijven vitamine C, A en E optimaal behouden. De werking van Dr. Brown’s is wetenschappelijk bewezen.

  Voorkomt voedproblemen
  Het unieke Natural Flow-ventielsysteem voorkomt niet alleen dat er lucht in de melk komt, het voorkomt ook dat fles en speen vacuüm gezogen worden. Dankzij de combinatie van vacuümvrij voeden en positieve druk helpt Dr. Brown’s darmkrampjes, overgeven en boertjes voorkomen. Ook wordt de ophoping van vocht in de oortjes verminderd en dat helpt oorpijn en oorontsteking voorkomen.

  Optimaal vitaminebehoud
  Dr. Brown’s helpt als beste belangrijke voedingstoffen te behouden. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek aan de Universiteit van Nevada. Andere babyflessen verliezen vitaminen tijdens het voeden. Ons ventielsysteem zorgt er juist voor dat vitamine C, A en E en lipiden niet oxideren (‘vervliegen’) tijdens het geven van de fles. Dat geldt voor borst- én flesvoeding.

  Vergelijkbaar met borstvoeding
  De positieve druk die dankzij het ventielsysteem ontstaat, is vergelijkbaar met het geven van borstvoeding. Je baby hoeft niet hard te zuigen: de speen ‘stimuleren’ is voldoende. Dr. Brown’s wordt met succes gebruikt bij het (al dan niet noodzakelijk) geven van afwisselend borst- en flesvoeding.

  Kenmerken van Dr. Brown’s Standaardfles 250 ml
  • Helpt darmkrampjes, spugen en zere oortjes voorkomen
  • Optimaal behoud vitamine C, A en E
  • Voedt vacuümvrij, zonder luchtbelletjes
  • Positieve druk, vergelijkbaar met borstvoeding
  • Gepatenteerd ventielsysteem, bewezen werking
  • Spenen voor verschillende fasen zijn apart verkrijgbaar
  • Vaatwasserbestendig (bovenste rek) max. 60 graden
  • Bevat geen BPA, pvc, lood en ftalaten

  * Kan ook zonder ventielsysteem worden gebruikt

  De standaardfles, ook wel smalle halsfles genoemd, wordt makkelijk geaccepteerd -ook door pasgeborenen. Of je een smalle of brede fles kiest, wordt ook bepaald door wat je zelf prettiger vindt vasthouden.

  DR Brown's Standaardfles 250 ml BPA- vrij bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer955002
  EAN nummer72239306208
  inhoud 1 stuks
  collectie Baby/Peuter
  Productsoort Babyflessen en benodigdheden
  Z-Index 17174929

  Shop meer