Diversen Aerochamber&flow VU & kind masker - Drogist Regentesse
Menu
Diversen Aerochamber&flow VU & kind masker

Diversen Aerochamber&flow VU & kind masker

Aerochamber & flow VU & kind masker

€ 43,65  Omschrijving

  Aerochamber & flow VU & kind masker

  De AeroChamber® Plus® Flow-Vu® heeft een speciale inhalatie-indicator.
  De Flow-Vu®-inhalatie-indicator geeft gebruikers en behandelaars een visuele indicatie dat de voorzetkamer correct kan worden gebruikt en daardoor het medicijn goed wordt afgegeven.

  Het gezichtsmasker is anatomisch vormgegeven en sluit daardoor goed aan op het gezicht. Speciaal ontworpen voor baby’s. Het bevat een extra gevoelig ventiel dat werkt met een lage inhalatieweerstand.

  De Flow-Vu®-inhalatie-indicator:
  - laat zien dat het mondstuk/masker goed aansluit;
  - beweegt bij inademing en bevestigt daarmee de inhalatie;
  - de ademhalingen van de patiënt kunnen worden geteld.

  Toepassing
  Deze houder is bedoeld om te worden gebruikt in combinatie met een doseerinhalator om aerosolmedicatie af te geven aan de longen van de patiënt.

  Gebruik
  1 Verwijder de doppen van de inhalator en de houder. Schud de inhalator onmiddellijk voor gebruik volgens de instructies die bij de inhalator zijn geleverd.

  2 MASKER: Plaats de inhalator in het achterstuk van de houder. Breng het masker aan op het gezicht en zorg voor een effectieve afdichting.
  MONDSTUK: Plaats de inhalator in het achterstuk van de houder. Plaats het mondstuk in de mond en sluit uw lippen eromheen om een effectieve verzegeling te garanderen.

  3 MASKER: Adem uit en druk eenmaal op de inhalator aan het begin van een langzame inademing. Houd het masker op zijn plaats en adem 5 tot 6 keer in en uit door de houder.

  MONDSTUK: Adem uit en druk eenmaal op de inhalator aan het begin van een langzame inademing.

  Inhaleer langzaam en diep door de houder tot een volledige ademhaling is bereikt. Houd uw adem 5 tot 10 seconden in voordat u uitademt. OF adem uit en druk eenmaal op de inhalator aan het begin van een langzame inademing. Adem 2 tot 3 seconden lang in en uit door de houder en houd de lippen rond het mondstuk van de kamer.

  Opmerkingen
  • Inhalatie – VERTRAAG als u een fluittoon hoort, dit houdt in dat u te snel inademt (voor volwassen modellen).
  • Als iemand u helpt, kan hij/zij de Flow-Vu® inhalatie-indicator gebruiken om een goede aansluiting te realiseren, door de inhalator met inhalatie in te drukken en het aantal opgenomen ademhalingen te tellen. De Flow-Vu® indicator beweegt naar u toe terwijl u inademt en beweegt alleen als u een goede afdichting hebt.
  • Dien één (1) pufje tegelijk toe. Volg de instructies die met de inhalator zijn meegeleverd, over hoe lang u moet wachten voordat u dit moet herhalen

  Kan worden gereinigd in de vaatwasser.

  Lees voor gebruik de bijsluiter.

  Fabrikant
  Focus Care Pharmaceuticals BV
  Westzijde 416
  1506 GM  Zaandam

   

  Diversen Aerochamber&flow VU & kind masker bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer773823
  EAN nummer762860710306
  inhoud 1 stuks
  collectie Gezondheidsproducten
  Z-Index 15327590

  Shop meer