Difrax S-fles woezel & pip 250 ml - Drogist Regentesse
Menu
Difrax S-fles woezel & pip 250 ml

Difrax S-fles woezel & pip 250 ml

€ 11,47 € 11,47  Omschrijving

  Difrax S-fles woezel & pip 250ml assorti

  De Difrax Woezel en Pip S-fles Natural 250 ml is de populairste babyfles voor baby, papa en mama. Het speciale anti-darmkrampjes ventiel en de S-vorm zorgen voor een constante stroom van flesvoeding. De S-fles Anti-colic is vanaf de geboorte te gebruiken en ideaal in combinatie met borstvoeding.

  Vermindert de kans op darmkrampjes, spugen en boeren
  Ergonomische vorm stimuleert natuurlijke voedingshouding
  Ideaal voor combinatie flesvoeding en borstvoeding

  Gebruik
  De unieke S-fles is vanaf de geboorte (ook bij premature baby's) te gebruiken. De S-fles heeft een afschroefbare bodem. Zo kun je de S-fles makkelijk vullen met ijsblokjes moedermelk en na gebruik eenvoudig reinigen. Borstvoeding kun je rechtstreeks in de S-fles Natural kolven met de mamavriendelijke Difrax borstkolf.

  Het Anti-colic ventiel voorkomt vacuüm zuigen en zorgt voor een constante doorstroom van de flesvoeding. Dit vermindert de kans op boeren, spugen en buikkrampjes bij je baby.

  De S-fles is de eerste babyfles die niet alleen zorgt voor een ideale drinkhouding voor je baby, maar ook voor een ontspannen zithouding voor jou als ouder - dankzij de speciale S-vorm! De Difrax S-babyflessen zijn er in verschillende trendy kleuren en maten.

  Let op: Controleer voor elk gebruik of het luchtgaatje in het midden van het ventiel open is door er enige malen in te knijpen.

  Tip: Voor het opwarmen van de S-fles ontwikkelde Difrax speciaal de S-flesverwarmer: een flessenwarmer die binnen 3 minuten de melk opwarmt op borstvoedingstemperatuur (37°C).

  Difrax S-fles woezel & pip 250 ml bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer838344
  EAN nummer8711736053438
  inhoud 1 stuks
  collectie Baby/Peuter
  Productsoort Babyflessen en benodigdheden

  Shop meer