CHI Wintertime / kerstmix classic x-mas air spray - Drogist Regentesse
Menu
CHI Wintertime / kerstmix classic x-mas air spray

CHI Wintertime / kerstmix classic x-mas air spray

De Wintertime Airspray is de perfecte spray bij een warme en ontspannende geur in huis.

€ 12,50 € 10,63  Omschrijving

  De Wintertime Airspray is de perfecte spray bij een warme en ontspannende geur in huis. Wintertime bestaat bijna in zijn geheel uit oliën die sterk ontspannen en kalmeren. De geur geeft een gevoel van geborgenheid en is prettig tijdens de donkere wintermaanden. Maar ook in tijden van stress en rusteloosheid geeft Wintertime je het gevoel van thuis te zijn in een prettige omgeving. De olie is zodanig rustgevend dat men er prima op kan slapen. Wintertime bestaat uit: Sinaasappel, Ho-hout, Den Grove, Kaneel en Wierook.De grove den is de bekendste dennensoort in ons land. De essentiële olie grove den is een effectieve microbendoder in de lucht, vergemakkelijkt de ademhaling en maakt de luchtwegen schoon.

  Sinaasappel esstiële olie is warme en zoete geur, levendig, citrus, luchtzuiverend en kalmerend.
  Ho-hout essentiële olie met een warme, fris-zoete roosachtige geur heeft een zuiverende werking en stimuleert het immuunsysteem.
  Den Grove essentiële olie vergemakkelijkt de ademhaling en maakt de luchtwegen schoon met een frisse geur.
  Kaneel essentiële olie zorgt voor een opwekkende sfeerbeleving, is een intens kruidige, opbeurend en verwarmende olie. 
  Wierook verdiept de ademhaling en kalmeert bij onrust. 

  Chi Airsprays
  De afgelopen 25 jaar heeft Chi Natural Life een serie effectieve, doelmatige Airsprays ontwikkeld om snel ruimtes van een prettige geur te voorzien. Deze Chi Airsprays  bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten namelijk biologische alcohol en een mix van essentiële oliën. Een krachtig mengsel van aangename aroma’s die elke ruimte kunnen parfumeren met lucht verbeterende, 100% plantaardige ingrediënten.

  Ingredienten
  Citrus sinensis peel, Cinnamomum camphora linalooliferum wood, pinus sylvestris leaf, Cinnamomum cassia, Boswellia carterii

  Gebruik
  Hoe werkt het? De Airspray zit in een handige sprayflacon voor een snelle begeuring van de ruimte. Eén maal hoog sprayen in een kleine ruimte of in elke hoek van een grotere ruimte geeft onmiddellijk een frisse en gezuiverde lucht. Dit gebeurt doordat miljoenen moleculen zich snel in de ruimte verspreiden en de vieze luchtjes neutraliseren. Omdat je steeds maar een paar spraytjes nodig hebt, gaat deze natuurlijke luchtverfrisser lange tijd mee.

  Fabrikant
  Chi Natural Life
  Koele Mei 42 
  4816 JD Breda

  CHI Wintertime / kerstmix classic x-mas air spray bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer792276
  EAN nummer8714243049611
  inhoud 50 ml
  collectie Gezondheidsproducten
  Productsoort Aromatherapie

  Shop meer