CHI Jojoba olie - Drogist Regentesse
Menu
CHI Jojoba olie

CHI Jojoba olie

Fantastische huidverzorger en –beschermer die er mede zorgt voor dat het vocht in de huid blijft en de huid zijdezacht aanvoelt.

€ 32,50 € 27,63  Omschrijving

  Bijna elk huidverzorgingsproduct bevat jojobawas en dat is niet voor niets. Het is een fantastische huidverzorger en –beschermer die er mede zorgt voor dat het vocht in de huid blijft en de huid zijdezacht aanvoelt. Dit is dé olie voor de huid: de olie is huidverstevigend, huidherstellend, gladmakend en verzachtend, reguleert de talgproductie en houdt het vochtgehalte op peil. Jojoba is een weldaad voor iedere huid, wordt goed opgenomen in de huid en blijft niet vet. Jojoba wordt ook in veel haarprodukten gebruikt. Ze beschermt het haar en maakt het haar zacht, glanzend, anti-statisch en gezond. Jojoba beschermt huid en haar tegen guur en koud weer, luchtvervuiling en statische elektriciteit. Jojoba is een was en is daardoor niet geschikt voor inwendig gebruik. Verkrijgbaar in biologische en conventionele kwaliteit.

  CHI Jojoba olie bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer600401
  EAN nummer8714243001237
  inhoud 250 ml
  Productsoort Aromatherapie
  Z-Index 15046923

  Shop meer