CHI Aromassage 2 neck & shoulder - Drogist Regentesse
Menu
CHI Aromassage 2 neck & shoulder

CHI Aromassage 2 neck & shoulder

Chi Aromassage Neck & Shoulder

€ 14,50 € 12,33  Omschrijving

  Aromassage Neck & Shoulder is een effectieve massageolie met als basis amandel- en jojoba olie. De toegevoegde essentiële oliën hebben een positieve invloed op stijve nek - en schouderspieren. De toegevoegde essentiële oliën zijn: zoete marjolein, roomse kamille en pepermunt.

  De Aromassage lijn is een unieke 100% natuurlijke massagelijn en huidverzorgingslijn in één. Met als basis de koudgeperste amandel en jojoba is een serie van 10 heerlijke oliën ontwikkeld die de huid dagelijks verzorgen of als basis kunnen dienen voor lichaams- en gezichtsmassage. Maak een persoonlijke massageolie met behulp van de Basic2 of kies voor één van de kant-en-klare massageoliën, die zijn verrijkt met een doeltreffende combinatie van etherische oliën. De massageoliën kunnen ingezet worden voor diverse klachten, voor een heerlijke ontspanningsmassage en voor de verzorging van de huid.

  Samenstelling
  Alle Aromassages hebben een basis van twee koudgeperste plantoliën: jojoba en amandel. Amandel is zeer geschikt voor massages door de vette structuur en jojoba zorgt voor de beste huidverzorging. Jojoba geeft een beschermend laagje op de huid waardoor het vocht in de huid blijft en de huid goed beschermd wordt tegen weersinvloeden. De verschillende combinaties van deze vette plant oliën en toegevoegde essentiële oliën zorgen voor pure planten power. 

  Aromassage Neck & Shoulder is een effectieve massageolie versterkt met essentiële oliën als zoete marjolein en roomse kamille. Daarnaast is aan deze massageolie verfrissende pepermuntolie toegevoegd. De olie is hierdoor bij uitstek geschikt voor het masseren van spieren. Vooral vastzittende nek - en schouderspieren worden met deze Aromassage losgemaakt in combinatie met een ontspannende massage. Ook heeft deze olie een verzachtende invloed op het hoofd. Alleen aanbrengen en inwrijven heeft al een verbluffend resultaat!

  - Massageolie om de spieren en gewrichten ontspannen en los te maken rond nek en schouders.

  Ingredienten
  Prunus amygdalus var. dulcis, Simmondsia californica, Origanum majorana, Mentha x piperita, Chamemelum nobile linalool

  Gebruik
  Goed schudden voor gebruik. Aanbrengen op de huid en een paar minuten inwrijven.

  CHI Aromassage 2 neck & shoulder bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer772720
  EAN nummer8714243046993
  inhoud 100 ml
  collectie Lichaam
  Productsoort Massage
  Z-Index 15495450

  Shop meer