Care Plus First aid kit adventure - Drogist Regentesse
Menu
Care Plus First aid kit adventure

Care Plus First aid kit adventure

Deze EHBO kit is de nieuwste aanwinst in de reeks World & Travel producten en werd speciaal ontwikkeld voor personen die onderweg zijn in regio's waar de medische hulpverlening slecht is

€ 36,95 € 36,95  Omschrijving

  Deze EHBO kit is de nieuwste aanwinst in de reeks World & Travel producten en werd speciaal ontwikkeld voor personen die onderweg zijn in regio's waar de medische hulpverlening slecht is. Deze reizigers hebben niet alleen een basispakket met verbanden en EHBO-materiaal nodig, maar ook allerlei naalden en ander steriel materiaal. Deze kit bevat al het noodzakelijke EHBO-materiaal, verpakt in een stevig nylon tasje. Bij een EHBO-behandeling kunt u deze medische benodigdheden aan het plaatselijke gespecialiseerde personeel geven.

  Als u het land of de regio waar de medische hulpverlening slecht is weer verlaat, is het een goed idee om de EHBO-kit achter te laten voor een toekomstig medisch noodgeval.

  Care Plus First aid kit adventure bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer799676
  EAN nummer8714024383132
  inhoud 1 set
  Productsoort Overig reizen
  Z-Index 15335712

  Shop meer