Canesten Foot creme - Drogist Regentesse
Menu
Canesten Foot creme

Canesten Foot creme

Canesten foot, crème 10 mg/g

€ 8,99  Omschrijving

  Canesten foot, crème 10 mg/g

  Voetschimmel, ook wel zwemmerseczeem genoemd, is niet gevaarlijk, maar kan wel erg vervelend zijn. Voetschimmel gaat niet altijd vanzelf over. Canesten Foot Crème is een behandeling met een effectieve crème die de voetschimmel grondig bestrijdt. Het pakt voetschimmel grondig aan, doodt de schimmel bij de bron en verlicht zo de jeuk, een branderig gevoel, schilfers en kloofjes. Canesten is al 40 jaar specialist op het gebied van effectieve behandelingen bij schimmelinfecties. Symptomen en oorzaken Voetschimmel of zwemmerseczeem herken je aan symptomen zoals jeukende (rode) tenen, schilfers, een branderig gevoel en/of kloofjes en blaasjes op je voeten en tussen je tenen. Oorzaken zijn o.a. zweetvoeten of slecht ventilerend schoeisel. Een schimmelinfectie aan de voeten is meestal een candida infectie.Voetschimmel aan je voeten behandel je effectief met een créme zoals Canesten Foot. Breng de zalf tweemaal dagelijks aan ter behandeling van de symptomen, ook tussen de tenen. Canesten Foot is een geneesmiddel en bevat clotrimazol. Lees voor gebruik de bijsluiter.

      • Pakt voetschimmel grondig aan; het doodt de schimmel bij de bron
      • De crème herstelt de huid van schilfers en kloofjes en beschermt je voeten tegen invloeden van buitenaf
      • Makkelijk tussen de tenen aan te brengen
      • Reukloze niet vette crème trekt snel in de huid van de voeten

  Geneesmiddel RVG 23319 AV

  Claims
  Canesten foot creme bevat als werkzaam bestanddeel clotrimazol. Clotrimazol is een stof,
  die in staat is de groei van veelvoorkomende schimmels te remmen of deze te doden.

  Waarvoor wordt dit middel gebruikt
  Canesten foot creme kan worden gebruikt bij voetschimmel

  Voetschimmel herkent u aan de rode kleur, schilfers of blaasjes op de huid en/of onaangename geur.

  Niet gebruiken bij
  Wanneer u overgevoelig bent voor clotrimazol of één van de overige bestanddelen

  Samenstelling:
  Werkzame stoffen: clotrimazol
  Hulpstoffen: Sorbitanstearaat (E491), polysorbaat (E435), cetylstearylalcohol, cetylpalmitaat, 2-octyldecanol, benylalcohol, water

  Dosering
  Behandel de aangedane huid van de voet tweemaal per dag. U herkent deze door jeuk, rode kleur, schilfers of blaasjes op de huid of een onaangename geur. Was eerst uw voeten en verwijder loszittende huidschilfers. Droog de voeten goed af (vooral tussen de tenen). Gebruik hierbij een schone handdoek.
  Breng Canesten foot dun aan op de aangedane huid van de voet en smeer deze uit. Canesten foot crème is gemakkelijk tussen de tenen en op de andere plaatsen van de voet aan te brengen.

  Wanneer er blaasjes op de huid zitten die vocht afscheiden of wanneer de voeten sterk transpireren kunt u met Canesten foot strooipoeder de huid droog houden. Strooi eerst wat poeder op de huid en wrijf het dan licht in. Voor een optimale behandeling kunt u ‘s ochtends strooipoeder gebruiken (om de huid gedurende de dag droog te houden) en ‘s avonds crème.

  Het verdient aanbeveling om dagelijks schone sokken te gebruiken en om wat poeder in de sokken te strooien. Omdat uw schoenen schimmelsporen kunnen bevatten afkomstig van losse huidschilfers is het mogelijk dat u op die manier opnieuw wordt besmet. Daarom wordt aangeraden om in uw schoenen dagelijks wat strooipoeder te strooien.

  Wijze van gebruik
  Lees voor gebruik de bijsluiter.

  Let op de maximale dagdosering

  Verantwoordelijk voor het in de handel brengen
  Bayer B.V.
  Energieweg 1
  3641 RT Mijdrecht

  Canesten Foot creme bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Wij zijn een online aanbieder van medicijnen. Kijk welke medicijnen onze webshop mag verkopen.

  Specificaties

  Artikelnummer641183
  EAN nummer8713091111198
  inhoud 20 gram
  Productsoort Antischimmel
  RVG 23319
  Z-Index 15142132

  Shop meer