Calmurid Hydraterende creme 10% ureum - Drogist Regentesse
Menu
Calmurid Hydraterende creme 10% ureum

Calmurid Hydraterende creme 10% ureum

Calmurid Hydraterende Crème 10% ureum is speciaal ontwikkeld voor een dagelijkse intense hydratatie van droge, ruwe, schilferende en jeukende huid.

€ 12,95 € 11,01  Omschrijving

  Calmurid Hydraterende Crème 10% ureum is speciaal ontwikkeld voor een dagelijkse intense hydratatie van droge, ruwe, schilferende en jeukende huid. 
  Calmurid kan worden gebruikt bij huidaandoeningen die gepaard gaan met een (zeer) droge ruwe en schilferige huid zoals ichthyosis, hyperkeratose of psoriasis. Deze huidaandoeningen dienen altijd vastgesteld te worden door een arts. 
  Calmurid is geschikt voor gezicht, lichaam en in het bijzonder voor handen, benen, voeten, gezicht, ellebogen en knieholtes. De crème is tolerant voor de huid en kan zelfs op een geïrriteerde huid gebruikt worden. 
  Gebrek aan hydratatie leidt tot verstoring van de vetlaag dat resulteert in dehydratatie, droogheid, afschilfering en irritatie. Eén van de kenmerken van een uitgedroogde huid is een lage ureum concentratie. Calmurid Hydraterende Crème met 10% ureum geeft langdurige hydratatie van de huid en verlicht de jeuk.  Het ureum bevordert de opname van water in de huid, en voorkomt verdere uitdroging van de huid. Ook zorgt ureum voor het verdwijnen van overtollige huidschilfers (keratolytisch effect). De conditie van de huid wordt merkbaar beter, de huid voelt zachter en soepeler aan.  

  Werking
  - Hydrateert de huid en helpt om de natuurlijke vochtbalans van de huid te behouden 
  - Kalmeert en verzacht de huid en verlicht de jeuk
  - Herstelt de huid en ondersteunt en houdt de huidbarrière intact 

  Eigenschappen
  - Intense hydratatie van de droge en beschadigde huid
  - Verbetert de opname en behoud van vocht in de huid
  - Kalmeert de huid en verlicht de jeuk 
  - Verwijdert schilfers en laat de huid zacht en soepel aanvoelen 
  - Trekt snel in en plakt niet 
  - Verstopt de poriën niet
  - Parfumvrij en goed verdraagbaar 
  - Dermatologisch getest

  Indicaties
  - Voor gezicht en lichaam
  - Geschikt voor kinderen (vanaf 3 jaar) en volwassenen
  - Voor de droge, ruwe of schilferige huid 
  - Kan alleen of in combinatie met andere dermatologische behandelingen gebruikt worden
  - Aanbevolen voor re-hydratatie van de geïrriteerde huid en na dermatologische behandeling

  Intense hydratatie van de droge, ruwe, schilferende en jeukende huid

  Ingredienten
  Aqua, Glyceryl Stearate, Urea, Propylene Glycol, Myristyl Lactate, Ethylhexyl Palmitate, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Methylparaben, Propylparaben. FIL.0014
  Parfumvrij

  Gebruik
  Breng de crème twee tot drie keer per dag aan op de droge en beschadigde delen van de huid. Het is aan te bevelen de huid vooraf te reinigen met een milde zeepvrije reiniger. Breng de crème aan als de huid nog vochtig is, dit helpt het vocht vast te houden zodat de huid zacht en glad blijft. 
  Als de voeten zijn aangetast, laat ze dan eerst 15 minuten weken in warm water om de huid zachter te maken, droog vervolgens de huid met een ruwe handdoek en breng daarna de crème aan.

  Calmurid Hydraterende creme 10% ureum bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer913911
  EAN nummer3499320009683
  inhoud 100 gram
  collectie Lichaam
  Productsoort Overig lichaam
  Z-Index 16911520

  Shop meer