Biosun Oorkaarsen original - Drogist Regentesse
Menu
Biosun Oorkaarsen original

Biosun Oorkaarsen original

Biosun oorkaarsen

€ 33,10  Omschrijving

  Biosun oorkaarsen

  Samenstelling
  Honing, salie en kamille

  Gebruik
  De niet brandende kant van de oorkaars wordt verticaal in het oor geplaatst met een lichte draaiende beweging en met een zachte druk naar beneden om de gehoorgang volledig af te sluiten. 
  De oorkaars is goed geplaatst als men geen rook ziet komen uit de gehoorgang en er een fijn knetterend geluid wordt waargenomen. De hand rust over het oor van de patint, de oorkaars geklemd tussen de vingers, dit geeft een gevoel van bescherming en geborgenheid.
  Het doven van de oorkaars.
  De oorkaars gaat niet vanzelf uit. Laat ze opbranden tot ongeveer 1cm boven de rode streep zeker niet verder. Haal de oorkaars dan met een lichte draaiende beweging uit het oor en doof ze in een glas water.
  Men moet steeds beide oren behandelen, oor na oor, zodat men het energetisch evenwicht verzekert. Na het verwijderen van de oorkaars maakt men het oor lichtjes schoon met een oorlepeltje, om eventuele condensresten die aan de kleine oorhaartjes en vooraan in de gehoorgang zijn blijven hangen te verwijderen.

  Waarschuwing
  Uit veiligheidsoverwegingen is het af te raden oorkaarsen bij zichzelf te plaatsen.
  Laat steeds de behandeling door een tweede persoon doen (bijvoorbeeld partner of vriend). Deze moet strikt onze aanwijzingen volgen dan is het gebruik zeker en kan de persoon die de oorkaarsen krijgt zich totaal ontspannen.
  Heeft u chronische of acute klachten? Of bent U niet zeker dat een oorkaars behandeling wel goed voor U is? Vraag dan raad aan de therapeut naar uw keuze. 
  Bij een geperforeerd trommelvlies, inplantaten van de middenoorbeentjes, acute oorontstekingen en huid-aandoeningen van oor en gehoorgang is een behandeling met oorkaarsen in het algemeen af te raden. 
  Uiterst zelden is er sprake van een allergische reactie, die zich kan uiten door jeuk en snel te verhelpen is met oordruppels.

  Fabrikant
  Biosun GmbH
  Sternstrasse 5
  35641 Schoffengrund
  Duitsland

  Biosun Oorkaarsen original bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer902436
  EAN nummer4029338556269
  inhoud 10 stuks
  collectie Gezondheid

  Shop meer