Biolife WashCleanse - Drogist Regentesse
Menu
Biolife WashCleanse

Biolife WashCleanse

WashCleanse met Eucalyptus voeg je toe aan het wasmiddel in de wasmachine om je kleding & beddengoed te ontdoen van huisdieren, huisstofmijt en stuifmeel allergenen

€ 21,95 € 19,76  Omschrijving

  Wasmiddel om je  kleding, & beddengoed te ontdoen van  huisdieren-, huisstofmijt en stuifmeel- allergenen.

  WashCleanse met Eucalyptus voeg je toe aan het wasmiddel in de wasmachine om je kleding & beddengoed te ontdoen van huisdieren, huisstofmijt en stuifmeel allergenen. Het denatureert en neutraliseert 90% van de aanwezige allergenen. Effectief in heet & koud water en geschikt voor alle soorten was. Verdrijft nare luchtjes en laat een verfrissende Eucalyptus geur achter. De Eucalyptus die achterblijft in het beddengoed helpt bij het vrijer ademen bij mensen die last hebben van astma en/of hooikoorts. Bio-Life Wash Cleanse heeft de UK Allergy Friendly Product award toegekend gekregen. Niet getest op dieren.

  Ingredienten
  Eucalyptus globulus leaf oil, Benzyl benzoate, C12-13 Pareth 3.

  Gebruik
  Schudden voor gebruik. Voeg 50ml (hele maatdop) toe aan het wasmiddel in de wasmachine. Was de kleding en het beddengoed volgens voorschrift. Gebruik bij elke was.

  Waarschuwing
  Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Alleen voor uitwendig gebruik.  Vermijd direct contact met de ogen. Uit de buurt van kinderen houden.  Verwijderd houden van ontstekingsbronnen en niet blootstellen aan temperaturen hoger dan 50°C.

  Fabrikant
  PhytoTreat BV
  Kraaijenbergsestraat 27
  4851 RG Ulvenhout 

  Biolife WashCleanse bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer899342
  EAN nummer5060016630122
  inhoud 300 ml
  collectie Dieren
  Productsoort Algemeen Dieren

  Shop meer