Biolife Petalcleanse cat - Drogist Regentesse
Menu
Biolife Petalcleanse cat

Biolife Petalcleanse cat

Bio-Life PetalCleanse is een lotion voor honden, katten en kleine huisdieren die op een veilige manier de vacht ontdoet van allergenen zonder dat het dier hiervoor gewassen dient te worden.

€ 17,95 € 16,16  Omschrijving

  Bio-Life PetalCleanse is een lotion voor katten en kleine huisdieren die op een veilige manier de vacht ontdoet van allergenen zonder dat het dier hiervoor gewassen dient te worden. Bevat natuurlijke ingrediënten die tevens de vacht van het huisdier verzorgt. Bio-Life PetalCleanse heeft de UK Allergy Friendly Product award toegekend gekregen. Niet getest op dieren. PetalCleanse Cat: voor katten, kleine huisdieren en vogels. PetalCleanse Dog: voor honden.

  Ingredienten
  Aqua, Quaternium-26, Glycerin, Quaternium-22, Panthenol, Aloe barbadensis, Steartrimonium, Hydrox-yethyl hydrolyzed collagen, Tilia cordota, Rosmarinus officinalis, Hydrolyzed collagen, Allantoin, Phenoxyethanol, Methyldibroma glutaronitrile.

  Gebruik
  Borstel of kam het huisdier om alle losse haren te verwijderen. Bevochtig een spons of doek met PetalCleanse. Wrijf het huisdier in met de vochtige spons of doek. Doe dit tegen de haargroeirichting in. Wrijf de haren van het huisdier handdoekdroog. Laat veren van vogels in de lucht drogen, vermijd tocht !  Behandel het dier een keer per week.

  Waarschuwing
  Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Alleen voor uitwendig gebruik.Vermijd direct contact met de ogen. Uit de buurt van kinderen houden.

  Fabrikant
  PhytoTreat BV
  Kraaijenbergsestraat 27
  4851 RG Ulvenhout
   

  Biolife Petalcleanse cat bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer899338
  EAN nummer5060016630016
  inhoud 350 ml
  collectie Dieren
  Productsoort Algemeen Dieren

  Shop meer