Beppy Soft+ comfort tampons dry - Drogist Regentesse
Menu
Beppy Soft+ comfort tampons dry

Beppy Soft+ comfort tampons dry

Doen waar je zin in hebt, ook tijdens de menstruatie; dus lekker naar de sauna, naar het strand, comfortabel sporten of vrijen.

€ 3,76 € 3,76  Omschrijving

  De comfortabele, draadloze Beppy tampon is heel geschikt om te gebruiken tijdens sport, zwemmen, in de sauna, op reis en voor seks tijdens de periode. Inbrengen gaat soepel, dankzij de zachte structuur van de tampon en de lacta-glijgel. Het uitnemen gaat gemakkelijk met behulp van het uitneemlusje. Het speciale materiaal van Beppy WET vormt zich naar jouw lichaam en vangt menstruatievocht effectief op.

  Gebruik
  Aanwijzingen voor het inbrengen:
  1. Was je handen voor het inbrengen van de tampon. Spoel ze goed af met water, zodat er geen resten van de zeep meer aan jouw handen zit.
  2. Open de verpakking.
  3. Neem de tampon tussen duim en middelvinger en plaats de wijsvinger onder het uitneemlusje, het
  afgeschuinde deel. Druk de tampon samen.
  4. Neem een ontspannen houding aan. De tampon kan in staande houding, eventueel één been
  hoger geplaatst, of gehurkt worden ingebracht. Houdt de schaamlippen met de andere hand open en
  breng de tampon, met het uitneemlusje als laatste, met de wijsvinger tot achter in de schede, tegen de baarmoedermond aan.
  5. De Beppy WET tampon kan maximaal 8 uur ingehouden worden. Afhankelijk van de dag in de periode zal het nodig zijn de tampon eerder te vervangen.

  Aanwijzingen voor het verwijderen:
  6. De Beppy WET is door het handige uitneemlusje gemakkelijk eruit te halen. Was je handen voor het verwijderen en neem een ontspannen houding aan.
  7. Haak jouw wijsvinger door het lusje van de tampon en trek de tampon voorzichtig uit de vagina. Mocht dit niet gemakkelijk gaan, neem dan een ontspannen hurkzit aan of trek een been omhoog, daardoor kun je dieper reiken. Pers licht mee en verwijder de tampon door je wijs- en middelvinger als een pincet te gebruiken en de tampon rustig uit de vagina te trekken. Het is gemakkelijker de tampon te verwijderen nadat u heeft geplast, dat helpt ontspannen.
  8. Na gebruik Beppy WET niet in het toilet deponeren.

  Fabrikant
  BEPPYcom
  Seinhuiswachter 1-3
  3034 KH Rotterdam

  Beppy Soft+ comfort tampons dry bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer899733
  EAN nummer8714777001116
  inhoud 4 stuks
  collectie Hygiene/Papier
  Productsoort Tampons
  Z-Index 16080661

  Shop meer