Bepanthen Tattoo nazorg zalf - Drogist Regentesse
Menu
Bepanthen Tattoo nazorg zalf

Bepanthen Tattoo nazorg zalf

€ 14,99  Omschrijving

  Bepanthen Tattoo Nazorg Zalf

  Bepanthen Tattoo Zalf voor verantwoorde zorg van de getatoeëerde huid

  Bepanthen Tattoo Zalf bevat een hoge concentratie dexpanthenol en ondersteunt het natuurlijke huidherstel van de getatoeërde huid (tattoo verzorging). Door de speciale samenstelling vormt de zalf een beschermend laagje op de huid. Het doorzichtige laagje sluit de huid niet af en laat haar ademen. De tatoeage wordt beschermd en de natuurlijke kracht en evenwicht van de huid blijft behouden. De tattoo nazorg zalf is zorgvuldig samengesteld en bevat geen kleurstoffen, conserveermiddelen, parfum. Bepanthen TattooZalf is de nr.1 in tattoo nazorg en wordt aanbevolen door tattoo artiesten. Waarom een vette zalf bij een tattoo? | Tattoo zalf vs tattoo crèmeDe LCHV richtlijnen*** geven aan dat een tattoo aftercare-product een hoog percentage vet moet bevatten en Bepanthen Tattoo Zalf bevat dit (70% vet). Bepanthen Tattoo Zalf is namelijk een ‘vettige’ zalf die een beschermend laagje op de huid legt. Voor de nazorg en verzorging van tattoos is dit belangrijk omdat de huid zo wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Crèmes bevatten meer water en leggen geen laagje. Daarom adviseren wij voor de nazorg een tattoo zalf in plaats van een tattoo crème.*** Landelijk Centrum Hygiëne en VeiligheidBepanthen bevat dexpanthenol. Deze stof heeft de bekende eigenschap het huidherstel te ondersteunen.* Niet op zeer open wonden

  Ondersteunt het natuurlijke herstelproces van de huid, dankzij panthenol 5% (pro-vitamine B5)
  Vettige zalf die de huid beschermt, zonder haar af te sluiten
  Verzacht de getatoeëerde huid
  Nr.1 in tattoo nazorg**

  Ingredienten
  Gezuiverd water; wolvet; vloeibare paraffine; witte zachte paraffine; amandelolie; dexpanthenol 5%; protegin X; witte bijenwas; cetyl- en stearylalcohol (witte wasachtige substantie).

  Gebruik
  Nadat de huid gesloten is, breng je Bepanthen Tattoo Zalf dun aan door zachtjes te masseren tot de zalf volledig is geabsorbeerd. Herhaal dit 2-4 keer per dag, zo’n 10-15 dagen lang voor het mooiste resultaat.

   

  Bepanthen Tattoo nazorg zalf bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer293153
  EAN nummer4057598018005
  inhoud 100 gram
  Productsoort Overige wondverzorging
  Z-Index 17136571

  Shop meer