Ben & Anna Toothbrush equality ben & ben - Drogist Regentesse
Menu
Ben & Anna Toothbrush equality ben & ben

Ben & Anna Toothbrush equality ben & ben

€ 2,97 € 2,97  Omschrijving

  Ben & Anna Toothbrush Equality Ben & Ben

  De tandenborstels van Ben & Anna zijn gemaakt van milieuvriendelijke en duurzame mesobamboe. Deze bamboo heeft geen kunstmest of schadelijke pesticiden nodig en heeft ook een zeer laag waterverbruik. Deze indrukwekkende zuurstofproducent heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen en is bijzonder robuust. Dat maakt deze grondstof bijzonder duurzaam, veilig en ecologisch waardevol. De FSC-certificering is een vanzelfsprekendheid. De borstels zijn gemaakt van BPA-vrij, gerecycled nylon en ondersteunen zo opnieuw duurzaamheid. De verpakking van de Equality tandenborstel is gemaakt van duurzaam kraftpapier.

  Gelijkheid en duurzaamheid:

  Bij Ben & Anna staan we voor meer gelijkheid en respect voor mens, dier en milieu, niet meer, maar ook en niet minder! Dit inspireerde ons om onze Ben & Anna Equality-tandenborstels te maken. Poetsen met liefde en vreugde! Creëer een duurzame en gelijkwaardige wereld volgens het motto: "Het is niet WAT je bent, maar WIE je bent!"

  Ingrediënten (INCI)

  Meso Bamboe, BPA-vrij nylon.

  Gebruik

  Doe tandpasta op de tandenborstel en poets de tanden.

   

  Ben & Anna Toothbrush equality ben & ben bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer963233
  EAN nummer4260491220912
  inhoud 1 stuks
  collectie Mondverzorging
  Productsoort Tandenborstel

  Shop meer