Omschrijving
Bambu Salz Bambu zout fijn
Om bamboezout te maken is veel ervaring en geduld nodig. Men steekt zeezout in kokers van 3 jaar oude bamboe en sluit ze af met rode bergklei. Vervolgens tot 9× verhit – vermalen – verhit – vermalen gedurende 8–15 uur op een heet vuur van dennenhout. De zwavelrijke bamboe verkoolt en het zout neemt telkens deels de sappen en mineralen op van de bamboe.
Ingredienten
95% zeezout, bamboe koolstof
Herkomst: Korea
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 0 kJ | |||
0 kcal | ||||
Vetten | 0g | |||
- waarvan verzadigd | 0g | |||
Koolhydraten | 0g | |||
- waarvan suikers | 0g | |||
Eiwitten | 0g | |||
Zout | 95g |
Gebruik
Gebruik om gerechten op smaak te brengen.
Droog en afgesloten bewaren.
Distributeur
Mannavita BV
Zuidstraat 10
8560 Wevelgem
België
Specificaties
Artikelnummer | 286655 |
EAN nummer | 5412339260942 |
inhoud | 300 gram |
Productsoort | Voeding |
Shop meer