Aromed Thurana wratten olie - Drogist Regentesse
Menu
Aromed Thurana wratten olie

Aromed Thurana wratten olie

Thurana Wrattenolie is samengesteld op basis van zes plantaardige oliën met een directe werking op het micro-organisme.

€ 7,75  Omschrijving

  Aromed Thurana wratten olie
  Wratten worden veroorzaakt door het papillomavirus. Dit is een hardnekkig micro-organisme dat in de opperhuid dringt en de groei van huidcellen stimuleert. De verdikkingen die ontstaan worden wratten genoemd. Ze kunnen overal op je huid ontstaan. Het meest komen wratten voor op je handen, voeten en gezicht. Thurana Wrattenolie is samengesteld op basis van zes plantaardige oliën met een directe werking op het micro-organisme.

  Werkt in twee tot zes weken
  Thurana Wrattenolie is een pijnloos middel om wratten te verwijderen. De etherische oliën van Tea tree, Thuja, Citroen, Lavendel, Blauwe Cipres en Basilicum dringen diep in de celwoekering door en maken het onschadelijk. Thurana Wrattenolie tast de gezonde huid niet aan en veroorzaakt geen roodheid. De ingrediënten hebben een zuiverende werking op de huid. Normaal gesproken zal de wrat in één tot zes weken wegtrekken.
  - Diep reinigend
  - Maakt ruwe huid weer zacht en glad
  - Zuivert de huid
  - Verzachtend

  Werkzamestoffen
  Tea tree
  Thuja
  Basilicum
  Lavendel
  Citroen
  Cipres

  Ingredienten
  Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Thuya Occidentalis Oil, Ocimum Basilicum Oil, Limonene, Cupressum Sempervirens Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Linalool, Citrus Limonum Oil, Citral, Eugenol, Coumarin, Geraniol.

  Allergenen
  Tea tree
  Thuja
  Basilicum
  Lavendel
  Citroen
  Cipres

  Gebruik
  Thurana Wrattenolie driemaal per dag met het penseeltje op de wrat aanstippen. Daarna eventueel verbinden met een pleister. Niet aanbrengen in de nabijheid van ogen. Thurana Wrattenolie kan ook gebruikt worden bij waterwratten, vetbulten en hartnekkige puisten.

  Bewaren op kamertemperatuur.

  Waarschuwingen
  Enkel voor uitwendig gebruik. 
  Buiten bereik van kinderen bewaren.
  Vermijdt contact met de ogen. Indien dit product in de ogen komt, uitspoelen met schoon water.

  Aromed Thurana wratten olie bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer708027
  EAN nummer8714139001488
  inhoud 10 ml
  Productsoort Overig
  Z-Index 16815920

  Shop meer