Aromed Pedura Zweetvoetenspray - Drogist Regentesse
Menu
Aromed Pedura Zweetvoetenspray

Aromed Pedura Zweetvoetenspray

De natuurlijke bestanddelen verfrissen de voeten, verminderen de productie van zweetvocht door de ad-stringerende werking

€ 10,25 € 8,71  Omschrijving

  Zweetvoeten is een grote bron van schaamte. Er zijn zelfs mensen die een nieuw paar schoenen kopen, zonder ze eerst in de winkel te passen. Het is nu eenmaal zo, dat zo´n penetrante voetengeur door de omgeving als zeer hinderlijk wordt ervaren. Zweetvoeten scheiden immers dezelfde nare geur af als kaas die te lang in de zon heeft gelegen. Met Pedura Voetspray kan ook jij je ´kaasplankjes´ weer snel omruilen voor fris ruikende voeten.

  Bacteriën zijn de oorzaak
  Veel mensen houden de overproductie van transpiratievocht verantwoordelijk voor de geur van zweetvoeten. Dat is onjuist. Zweetvocht is van zichzelf volstrekt reukloos. De grote boosdoeners zijn bacteriën die op je voet leven en zich in een warm en vochtig klimaat in hoog tempo gaan vermenigvuldigen. Door inwerking van zweetvocht sterven huidcellen versnelt af en gaan een chemische verbinding aan met de bacteriën. Vervolgens wordt er een zuur afgescheiden dat verantwoordelijk is voor die typische zweetvoetengeur. 

  Remt de zuurproductie
  Pedura Voetspray is vervaardigd uit medicinale alcohol, water, kamfer, menthol, hammamelis, dennennaald en tea tree. Deze natuurlijke bestanddelen verfrissen de voeten, verminderen de productie van zweetvocht door de adstringerende werking. Deze bestanddelen bestrijden tevens de wildgroei van bacteriën op de voethuid. Daardoor kan er geen zuur meer worden afgescheiden, zodat je snel kunt afrekenen met onaangenaam zwetende en ruikende voeten.
  - Zuiverend
  - Verfrissend
  - Adstringerend
  - Diep reinigend

  Werkzamestoffen
  Alcohol
  Kamfer
  Menthol
  Tea tree
  Tijm
  Dennennaald
  Hamamelis

  Ingredienten
  Alcohol Denat., Camphor, Menthol, Glycine Soja Oil, Picea Excelsa Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Thymus Vulgaris Oil, Limonene, Hamamelis Virginiana Extract, Linalool.

  Allergenen
  Tea tree
  Tijm
  Dennennaald

  Gebruik
  Pedura Zweetvoetenspray twee tot drie maal per dag op je voeten en in je schoenen sprayen.

  Bewaren op kamertemperatuur.

  Waarschuwingen
  Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijdt contact met de ogen. Indien dit product in de ogen komt, uitspoelen met schoon water.
  Buiten bereik van kinderen houden.

  Aromed Pedura Zweetvoetenspray bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer547800
  EAN nummer8714139001235
  inhoud 50 ml
  Productsoort Voetverzorging
  Z-Index 16815807

  Shop meer