Aromed Baby billencreme - Drogist Regentesse
Menu
Aromed Baby billencreme

Aromed Baby billencreme

Aromed Baby billencreme

€ 9,95 € 9,45  Omschrijving

  Een veel voorkomende klacht bij baby’s is luieruitslag. De billetjes zijn rood en geïrriteerde, vooral bij een dunne ontlasting. De baby huid is nog erg gevoelig en reageert snel na een poepluier.
  Baby Billencrème van Aromed helpt snel. Het werkt verlichtend en herstelt de huid. Tevens voorkomt het opnieuw uitbreken van de luieruitslag en wordt de huid op een natuurlijke manier gereinigd. Ook inzetbaar is bij gevoeligheid in huidplooien en bij doorlig plekken.

  •    Natuurlijk, biologisch en veilig 
  •    Verlichtend
  •    Reinigt en herstelt de huid 
  •    Snel resultaat
  •    Tevens preventief te gebruiken

  Ingredienten
  Crème organic, Honey Organic, Olea Europaea, Calendula Officinalis, Melaleuca Viridiflora, Cinnamomum camphora lin, Santalum album, Lavandula Angustifolia, Linalool, Anthemis nobilis.

  Gebruik
  De babybilletjes met een klein pompje insmeren na het verschonen van de luier. Dit de eerste dagen herhalen na elke luierwisseling en badje. Daarna ter ondersteuning van het verdere herstel en voorkomen van opnieuw geïrriteerd raken van de huid 2-3 maal per dag insmeren. Binnen 2-3 dagen zijn de billetjes hersteld.

   

  Aromed Baby billencreme bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer942090
  EAN nummer8714139001068
  inhoud 30 gram
  collectie Baby/Peuter
  Productsoort Babyverzorging
  Z-Index 16936965

  Shop meer