Aquafresh Tandenborstel flex interdental medium - Drogist Regentesse
Menu
Aquafresh Tandenborstel flex interdental medium

Aquafresh Tandenborstel flex interdental medium

Aquafresh Flex Interdental tandenborstel 2+1 gratis

€ 4,08 € 4,08  Omschrijving

  Aquafresh Flex Interdental tandenborstel 2+1 gratis

  De Aquafresh Flex Interdental Medium tandenborstel voor volwassenen veegt tandplak effectief en voorzichtig weg. Het heeft interdentale borstelharen voor een effectieve reiniging van de tandoppervlakken en tussen de tanden, en de afgeronde borstelharen helpen de tanden en het tandvlees te beschermen.

  De tandenborstel heeft een comfortabele antislip rubberen handgreep die is ontworpen om in uw hand te passen, verkrijgbaar in vier kleuren. Het handvat is voorzien van de unieke Aquafresh Flex-Zone, die helpt bij het beheersen van de druk tijdens het poetsen - zacht voor het tandvlees en het verwijderen van tandplak. Het beschikt ook over een flexibele Ball-Joint waardoor de borstelkop zich aanpast aan de contouren van tanden en tandvlees.

  De Aquafresh Flex Interdental Medium tandenborstel wordt geleverd in een recyclebare, 100% plasticvrije verpakking gemaakt van gerecycled karton met een venster van geregenereerde cellulose. Door over te stappen op deze duurzamere verpakking, helpt Aquafresh de impact van plastic voor eenmalig gebruik op de planeet met meer dan 300 ton per jaar te verminderen.**

  We raden aan om twee keer per dag twee minuten lang met de Aquafresh Clean & Flex tandenborstel te poetsen. Overweeg om de Aquafresh Flex Interdental Medium tandenborstel te combineren met Aquafresh freshmint tandpasta.

  Als je de Aquafresh Flex Interdental Medium tandenborstel 2+1 koopt, krijg je één tandenborstel gratis erbij!

  **Vanaf november 2021, gebaseerd op de wereldwijde plasticverpakkingen van Aquafresh in 2019

  Soort product
  Aquafresh Flex Interdental Medium dagelijkse Tandenborstel 2+1 gratis in 100% plasticvrije verpakking

  Gebruik
  Het is aangeraden elke 3 maanden tandenborstels te vervangen.

  Fabrikant
  GSK Consumer Healthcare
  Postbus 757 
  3700 AT Zeist

  Aquafresh Tandenborstel flex interdental medium bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer227803
  EAN nummer5054563926296
  inhoud 3 stuks
  collectie Mondverzorging
  Productsoort Tandenborstel

  Shop meer