Aquafresh Tandenborstel clean & flex medium - Drogist Regentesse
Menu
Aquafresh Tandenborstel clean & flex medium

Aquafresh Tandenborstel clean & flex medium

Aquafresh Clean & Flex Medium

€ 3,32 € 3,32  Omschrijving

  Aquafresh Clean & Flex Medium dagelijkse Tandenborstel 2+1 gratis, in 100% plasticvrije verpakking

  De Clean & Flex medium tandenborstel voor volwassenen heeft afgeronde borstelharen die helpen om tanden en tandvlees te beschermen.

  De tandenborstel heeft een comfortabele antislip rubberen handgreep die is ontworpen om in uw hand te passen, verkrijgbaar in vier kleuren. Het handvat is voorzien van de unieke Aquafresh Flex-Zone, die helpt de druk tijdens het poetsen te beheersen - zacht voor het tandvlees en het verwijderen van tandplak.

  De Aquafresh Clean & Flex tandenborstel wordt geleverd in een recyclebare, 100% plasticvrije verpakking gemaakt van gerecycled karton met een venster van geregenereerde cellulose. Door over te stappen op deze duurzamere verpakking, helpt Aquafresh de impact van plastic voor eenmalig gebruik op de planeet met meer dan 300 ton per jaar te verminderen.**

  We raden aan om twee keer per dag twee minuten lang met de Aquafresh Clean & Flex tandenborstel te poetsen. Overweeg om de Aquafresh Clean & Flex Medium tandenborstel te combineren met Aquafresh freshmint tandpasta.

  Als je de Aquafresh Clean&Flex Medium tandenborstel 2+1 koopt, krijg je één tandenborstel gratis erbij!

  **Vanaf november 2021, gebaseerd op de wereldwijde plasticverpakkingen van Aquafresh in 2019

  Gebruik
  Het is aangeraden elke 3 maanden tandenborstels te vervangen.

  Aquafresh Tandenborstel clean & flex medium bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer227801
  EAN nummer5054563926166
  inhoud 3 stuks
  collectie Mondverzorging
  Productsoort Tandenborstel

  Shop meer