ABC Wondverband Wonderverband groen kinderen - Drogist Regentesse
Menu
ABC Wondverband Wonderverband groen kinderen

ABC Wondverband Wonderverband groen kinderen

€ 7,95  Omschrijving

  Abc Wondverband Wonderverband Groen Kinderen

  Volwassenen | Horeca | Kinderen | Dieren – 4,5 mtr x 5 cm

  Met dit unieke ABC Wonderverband kun je bij wondjes aan bijvoorbeeld de handen, de ontspannende sport – en vakantie – activiteiten of werk gewoon en zonder probleem voortzetten, zelfs als je handen veelvuldig in aanraking komen met water!
  De samenhangende en latexvrije compressiezwachtel heeft een rekbaarheid van ca. 100% en is uitgerekt 4,5m lang. Het is gemaakt van niet-geweven stof met elastische draden erin verwerkt.

  Wonderlijk zelfhechtend en pijnloos te verwijderen
  Gewone pleisters of traditioneel verband gaan er onder invloed van water of wrijving binnen de kortste keer weer vanaf. Maar, met het ABC Wonderverband kunnen de handen gewoon nat worden want dankzij het speciaal ontwikkelde, zelfhechtende vermogen van dit product, is de huid optimaal beschermd tegen vuil en water.
  ABC Wonderverband hecht echter niet aan de wond zelf en kan dus eenvoudig en probleemloos zonder pijn verwijderd worden.

  Verband dat elastisch, waterproof, hygiënisch, ademend en vuilafstotend is
  De hygiënische formule van het ABC Wonderverband past altijd en kan naar behoefte op maat worden geknipt of gescheurd. Want elk rolletje ABC Wonderverband is wel 4,5 meter lang en 5 cm breed.
  Het waterproof verband is volledig ademend (dus kan de huid sneller herstellen) en is  geschikt voor zowel mens als dier.
  Wonderverband is vuilafstotend en is verkrijgbaar in de kleuren wit voor volwassenen, blauw voor de horeca, groen voor kinderen en bruin voor dieren.

  - optimale bescherming tegen water en vuil
  - hecht niet aan de wond, huid of haar
  - luchtdoorlatend
  - past altijd
  - voor mens en dier

  Waarvoor wordt dit middel gebruikt?

  Toepassing ABC-Wonderverband 
  Dit type wonderverband is voor diverse toepassingen te gebruiken. Enerzijds geeft het een goede compressie, bijvoorbeeld om opgehoopt vocht af te kunnen voeren. Doordat er druk ontstaat op het weefsel door de tegendruk van de zwachtel kan vocht worden afgevoerd door bijvoorbeeld de lymfevaten. De zwachtel zorgt ervoor dat de druk gelijk is verdeeld.
  Het wonderverband is echter ook uitermate geschikt om gaas of verbanden mee te fixeren en zo wonden te hechten, goed te af te dekken en te beschermen tegen vuil en vocht. Een ABC-Wonderverband hoort thuis in elke complete EHBO-koffer van een bedrijf, school of organisatie en zelfs thuis.

  ABC-Wonderverband laat niet los tijdens het douchen of zwemmen en is daarom ook uitstekend te gebruiken bij natte werkzaamheden (afwaswater, spoelwater, enz.), waarbij bijvoorbeeld uw handen veelvuldig nat worden, zoals o.a. bij koks, slagers, loodgieters en brandweerlieden veelvuldig voorkomt.

  Op welke lichaamsdelen kan ABC-Wonderverband worden gebruikt?
  Het ABC-Wonderverband kan worden gebruikt op: de bovenarm en de onderarm, het bovenbeen en het onderbeen, de elleboog, de enkel, de hand, de knie, de pols, de schouder, de teen, de vinger en de voet.

  ABC-Wonderverband is bestand tegen zalf,olie en vet dus uitstekend toepasbaar bij :

  Bloedende wonden aan vingers, tenen, enz.
  Blaren
  Ingescheurde nagels
  Natte en/of vette huid
  Dieren (kleeft niet aan de vacht)

  Aanwijzingen voor het gebruik

  Gebruik ABC-Wonderverband:
  Eenvoudig in gebruik, laat zich goed modelleren.
  Voor eenmalig gebruik.

  Bestanddelen

  Non-woven, vliesstof.

  Overige informatie

  Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

  Fabrikant

  Trophax
  Postbus 995
  1183 WP Amstelveen
  www.Trophax.eu

  ABC Wondverband Wonderverband groen kinderen bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer847779
  EAN nummer7444756374382
  inhoud 1 stuks
  collectie EHBO en verbandmiddelen
  Productsoort Pleisters
  Z-Index 16797965

  Shop meer