A3 Boeken Kruidenkracht voor tieners - Drogist Regentesse
Menu
A3 Boeken Kruidenkracht voor tieners

A3 Boeken Kruidenkracht voor tieners

‘Kruidenkracht voor tieners’ is een boek voor jongens en meisjes die willen weten hoe ze met kruiden allerlei problemen kunnen oplossen

€ 27,50  Omschrijving

  ‘Kruidenkracht voor tieners’ is een boek voor jongens en meisjes die willen weten hoe ze met kruiden allerlei problemen kunnen oplossen. Variërend van puistjes en menstruatieklachten tot eetstoornissen en onzekerheid. Problemen waarmee ze ergens tussen de 10- en 20-jarige leeftijd te maken kunnen krijgen. Een paracetamolletje is zo geslikt en kan best even helpen, maar het is veel mooier als het lichaam zichzelf kan genezen en de klachten wegblijven. Niet alles is met kruiden te verhelpen, even voor alle duidelijkheid.
  Kruiden hebben geneeskracht en ze kunnen ook beïnvloeden hoe je je voelt. En hoe je je voelt, is weer van invloed op de klachten die je hebt. Daarom gaat dit boek over kruidenkracht veel verder dan een zalfje voor een zere teen en gaat het ook in op de energetische kracht van kruiden.

  Marjanne Huising is al vele jaren kruidenvakvrouw en geeft in dit boek veel informatie, tips, recepten, testjes en doe-dingen waarmee je de kracht van kruiden kunt ontdekken. De 28 kruiden in dit boek kun je in je directe omgeving vinden: in tuin, park, bos, weiland of soms zelfs gewoon verdwaald in een plantenbak op het balkon. Marjanne heeft de kruiden gekozen die helpen bij de meest voorkomende problemen bij tieners.

  A3 Boeken Kruidenkracht voor tieners bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer930684
  EAN nummer9789491557415
  inhoud Boek
  collectie Gezondheidsproducten
  Productsoort Boeken over gezondheid

  Shop meer