A3 Boeken Krachtdieren wijsheid inspiratie - Drogist Regentesse
Menu
A3 Boeken Krachtdieren wijsheid inspiratie

A3 Boeken Krachtdieren wijsheid inspiratie

Dieren staan dicht bij ons, verrijken ons leven, leren ons waardevolle lessen over trouw zijn aan je eigen natuur.

€ 32,50  Omschrijving

  Dieren staan dicht bij ons, verrijken ons leven, leren ons waardevolle lessen over trouw zijn aan je eigen natuur. Krachtdieren zijn spirituele gidsen, geestelijke helpers die hun wijsheid met ons delen. Ieder mens heeft in zijn leven een of twee krachtdieren die resoneren met zijn zielsenergie. Ook kun je tijdelijk een krachtdier hebben, bijvoorbeeld in een moeilijke periode in je leven. Als je jouw krachtdieren kent en je ermee verbindt, begrijp je jezelf beter, herken je jouw positieve eigenschappen en valkuilen, weet je welke energie jou kan begeleiden en helen als je uit balans bent. Als je de krachtdieren van de mensen in je omgeving kent, kun je meer begrip en respect voor elkaar hebben.
  Middels diepe spirituele verbindingen, meditatie en dream proving (slapen op een energetische dierremedie) heeft Petra Stam een uitgebreid en veelal vernieuwend beeld kunnen schetsen van 66 krachtdieren. Zij kreeg wijsheid uit het diercollectief, de essentie van de dierenergie alsook thema’s en dromen binnen en geeft die in dit boek door. Verder beschrijft ze de dieren en hun gedrag, vertelt ze over de mythen en tradities waarin ze een rol spelen en behandelt ze de kosmische varianten in de vorm van sterren(beelden) en –nevels. Door deze brede en diepgaande aanpak bevat dit boek een beschrijving van de essentie van de krachtdieren vanuit diverse lagen, waardoor je op verschillende niveaus verbinding met hen kunt maken.

  A3 Boeken Krachtdieren wijsheid inspiratie bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer956507
  EAN nummer9789491557354
  inhoud Boek
  collectie Gezondheidsproducten
  Productsoort Boeken over gezondheid

  Shop meer