Minami MorEPA gold - Drogist Regentesse
Menu
Minami MorEPA gold

Minami MorEPA gold

Minami MorEPA gold

€ 47,95 € 35,96  Omschrijving

  MorEPA Gold is speciaal ontwikkeld voor veertigplussers. De omega 3-vetzuren EPA en DHA in dit product zijn aangevuld met antioxidanten en een olijfextract. 

  Minami
  Minami is een internationaal visolie-merk dat in meerdere landen verkrijgbaar is. In Nederland worden de producten van Minami gedistribueerd door Vitals. Minami en Vitals hebben elkaar gevonden door een gedeelde passie voor pure en werkzame producten.

  De basis van elk Minami-product bestaat uit hoogwaardige omega 3-vetzuren (uit visolie of uit algen). Minami gebruikt hiervoor een gepatenteerde milieuvriendelijke productiemethode (superkritische CO2-extractie). Hierdoor worden zeer hoge doseringen omega 3 en een niet te evenaren zuiverheid bereikt. Superkritische CO2-extractie vindt plaats bij lagere temperaturen. Dat is van groot belang voor het behouden van de gunstige eigenschappen van de kwetsbare onverzadigde omega 3-vetzuren. Daarnaast worden er bij CO2-extractie geen chemische oplosmiddelen gebruikt, die anders in de olie achter zouden kunnen blijven. De producten van Minami staan bekend om de uitzonderlijk hoge kwaliteit en zuiverheid. Bij elke productie wordt door externe laboratoria de zuiverheid geanalyseerd. Zeker bij visolie is deze zorgvuldigheid heel erg belangrijk omdat vis tegenwoordig helaas verontreinigingen kan bevatten door vervuiling van zeewater

  Claims
  - EPA & DHA ondersteunen de hartfunctie
  - Olijfextract draagt bij aan de bescherming van de bloedlipiden*
  - Zink ondersteunt het immuunsysteem
  *Gezondheidsclaim in afwachting van Europese goedkeuring

  Samenstelling per softgel:
  (dagdosering)
   % RI**
  Diepzeevisolieconcentraat787 mg-
  Totaal omega 3-vetzuren720 mg-
  Waarvan:  
     EPA (eicosapentaeenzuur)500 mg-
     DHA (docosahexaeenzuur)150 mg-
  Antioxidanten:  
     vitamine C80 mg100%
     zink15 mg150%
  Olijfextract50 mg 
  -  hydroxytyrosol (olijfextract)*5 mg-
  Co-enzym Q1030 mg-
  Foliumzuur400 mcg200%
  Knoflookolie-extract20 mcg-
  Vitamine B122,5 mcg100%
   ** RI = Referentie-inname  

  Ingredienten
  DiepzeeVISolieconcentraat (uit ansjovis (VIS), sardine (VIS) en makreel (VIS)), VISgelatine, stabilisator: mono- en diglyceriden, bevochtigingsmiddel: glycerol, ascorbinezuur, olijfextract (Olea europaea L, vrucht), zinkcitraat, co-enzym Q10, olijfolie (Olea europaea, vrucht), natuurlijk sinaasappelaroma, kleurstof: ijzeroxide, antioxidant: mix van rozemarijn- en tocoferolrijk extract, pteroylmonoglutaminezuur (foliumzuur), cyanocobalamine-concentraaat (Vit. B12), knoflookolie-extract (Allium sativum)

  Gebruik
  Volwassenen: 1 softgel per dag, liefst bij een maaltijd met water innemen.
  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket.

  Let op:
  Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, personen met lever-, nier-, of spierproblemen, kinderen en adolescenten. Personen die geneesmiddelen gebruiken, personen boven de 70 jaar en personen met een intolerantie voor statines dienen advies te vragen aan hun behandelend arts of therapeut. Vermijd het gebruik van pompelmoes (grapefruit).

  Distributie in Nederland door : 
  MCO Health BV
  Postbus 1025
  1300 BA Almere

  Dit product is een voedingssupplement.

  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, behalve indien anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

  Minami MorEPA gold bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer911060
  EAN nummer8713975500643
  inhoud 30 softgels
  collectie Voedingssupplementen
  Productsoort Overige vitaminen/mineralen
  Z-Index 16094026

  Shop meer