Memory bloom pot rood - Drogist Regentesse
Menu
Memory bloom pot rood

Memory bloom pot rood

Memory Bloom kan worden gebruikt om het verdriet van het verlies van je huisdier een plaats te geven en de cirkel van het leven aan kinderen uit te leggen

€ 44,95  Omschrijving

  Memory Bloom kan worden gebruikt om het verdriet van het verlies van je huisdier een plaats te geven en de cirkel van het leven aan kinderen uit te leggen. Het is een kit waarmee een ceremonie gehouden kan worden om het leven van je huisdier te vieren door as of een ander aandenken toe te voegen zoals een plukje haar. Door het lezen van het verhaal in het bijgesloten boekje en het planten van de Memory Bloom bollen en zaden kan een gevoel van sluiting worden bereikt. 

  Geschikt voor alle huisdieren (hamsters, cavia's, konijnen, katten, honden, vogels, pony's en paarden), omdat je een symbolische hoeveelheid as voor je memory bloom gebruikt. De rest van de as kan worden begraven onder de Memory Bloom zodra deze buiten wordt geplaatst. 
  Voor indoor en outdoor gebruik. Memory Bloom kan gedurende het hele jaar worden gekweekt. Mensen zonder tuinen kunnen de Memory Bloom planten op een voor het huis-dier speciale plaats (b.v. langs het meest favouriete bospad). 

  Tevens een mooi geschenk aan een vriend of familie die hun huisdier net verloren heeft. 

  De Memory bloom is verkrijgbaar in een drietal kleuren: Rood, Roze en Geel.

  Samenstelling
  De Memory Bloom Kit bevat:
  • Biologisch afbreekbare pot van bamboe  
  • Kokospot in hartvorm waar de as en/of het aandenken van het huisdier ingaat
  • Gemakkelijk te telen, zelf te zaaien bloemen die steeds terugkeren 
  (bloei 6 maanden van het jaar):  Vergeet-Me-Nietjes en Slaapmutsje als herdenking, gemengd met Anemonen voor kleur en Wilde Bloemen om vlinders en bijen aan te trekken. 
  • Plant markeerder
  • Gedenkbriefje
  • Vertelboekje
  • Compost

  Memory bloom pot rood bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer957512
  EAN nummer5060532260285
  inhoud 1 stuks
  collectie Gezondheidsproducten

  Shop meer