Ecopets Krachtige kooireiniger concentraat - Drogist Regentesse
Menu
Ecopets Krachtige kooireiniger concentraat

Ecopets Krachtige kooireiniger concentraat

Kooireiniger voor het reinigen van alle dierverblijven zoals kooien, toiletten, benches, stallen, trailers, terrariums, kattenbakken van metaal, kunststof, hout of glas.

€ 29,95 € 26,96  Omschrijving

  Dier- en milieuvriendelijk reinigingsmiddel voor het effectief schoonmaken van kooien en verblijfruimtes van dieren.

  Ecopets® krachtige kooireiniger is uitermate geschikt voor het reinigen van kooien en verblijf- en vervoerruimtes  van dieren en gevogelte van metaal, hout, kunststof en glas. Te gebruiken bij knaagdierkooien, hondenkooien, vogelkooien, paardentrailers, terrariums en andere dierenverblijven. Het verwijdert uitwerpselen /ontlasting en andere hardnekkige vervuiling en weert ongewenste elementen. Er zit Eucalyptus in dat na gebruik een zeer aangename en frisse geur achterlaat en dat tevens een WELNESS gevoel geeft aan uw (huis)dier of gevogelte. Krachtige kooireiniger is tevens goed te gebruiken naast Ecopets® Urinegeur en Vlekverwijderaar

  Samenstelling
  <5% niet-iogene oppervlakte actieve stoffen,  <5% fosfaten, <5% parfums, limonene.

  Gebruik
  Maak met krachtige kooireiniger concentraat een gebruiksoplossing van 20ml per sprayflacon (750ml) aan. 1 Liter Concentraat is 166 Liter gebruiksoplossing ! Spray de Ecopets® krachtige kooireiniger in de te behandelen kooi of ruimte. Laat krachtige kooireiniger inwerken tot de vervuiling loslaat. Hardnekkig vuil eventueel lossteken en vervolgens de kooi/ruimte uitspoelen. Voor gebruik in grote ruimtes een gebruiksoplossing aanmaken van 60ml per 10 liter water.

  Waarschuwing
  Kan bijtend zijn voor metalen.
  Veroorzaakt huidirritatie en ernstig oogletsel.
  Beschermende handschoenen en oogbescherming dragen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen indien mogelijk. Blijven spoelen. Onmiddelijk een arts raadplegen. Gelekte/gemorste stof opnemen om materiele schade te vermijden. Enkel in de oorspronkelijke verpakking bewaren.

  Fabrikant
  PhytoTreat BV
  Kraaijenbergsestraat 27
  4851 RG Ulvenhout 

  Ecopets Krachtige kooireiniger concentraat bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer951624
  EAN nummer8718403361124
  inhoud 2500 ml
  collectie Dieren
  Productsoort Algemeen Dieren

  Shop meer