Brita Fill & enjoy aluna cool blue - Drogist Regentesse
Menu
Brita Fill & enjoy aluna cool blue

Brita Fill & enjoy aluna cool blue

€ 19,90  Omschrijving

  Een BRITA waterfilterkan voorziet je in een mum van tijd van heerlijk zacht drinkwater. Gewoon je kan vullen en BRITA filtert chloor, kalk en andere smaakverstorende stoffen. Ook je apparatuur profiteert van dat zachte BRITA water: ontkalken is nauwelijks meer nodig. In de BRITA waterfilterkannen gebruik je de MAXTRA+ filterpatronen, door deze elke maand te vervangen geniet je altijd van fris en heerlijk zacht BRITA gefilterd water.

  De Innovatieve MAXTRA+ MicroFlow Technology garandeert een krachtige filtratie voor heerlijkwater. Ideaal voor warme en koude dranken en als basis voor gezonde gerechten.

  Met dit instapmodel van BRITA wordt water drinken een feest. De Aluna kan is eenvoudig te vullen doordat de deksel afneembaar is. De speciale MEMO vervangingsindicator geeft aan wanneer de filter moet worden vervangen. De Aluna heeft een capaciteit van 1,4 liter gefilterd water en een totaal volume van 2,4 liter.

  Soort product
  Waterfilterkan

  Samenstelling
  Polypropyleen

  Fabrikant
  Brita GmbH Nederland
  High Tech Campus 5
  5656 AE EINDHOVEN

  Brita Fill & enjoy aluna cool blue bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer955522
  EAN nummer4006387076337
  inhoud 1 stuks
  collectie Gezondheidsproducten

  Shop meer