A3 Boeken Isis mysteriekaarten - Drogist Regentesse
Menu
A3 Boeken Isis mysteriekaarten

A3 Boeken Isis mysteriekaarten

Isis mysteriekaarten

€ 24,50  Omschrijving

  De Egyptische godin Isis ging op zoek naar de veertien lichaamsdelen van haar geliefde Osiris, bracht deze weer bijeen en uit hun vereniging kwam Horus voort. Deze mythe beeldt de ontwikkeling van het menselijk bewustzijn uit, de verleidingen en lessen die je tegenkomt en de inspanning die het vergt om je je heelheid te herinneren. Haar mysteriekaarten geven je zicht op je hulpbronnen, advies, een voorspelling en een oefening om in je kracht te staan en te blijven. Ze gidsen je in de wereld van je onderbewuste en geven je helder zicht op processen. Je wordt begeleid op je aardse en spirituele pad en bij het leven vanuit jouw authenticiteit. Je ontdekt dat kracht en potentie een deel van jezelf zijn en dat jij de schepper van je eigen droom bent.

  Deze doos bevat 18 kaarten met Egyptische goden, 48 kaarten met Egyptische symbolen en 4 kaarten met uitleg en leggingen.

  A3 Boeken Isis mysteriekaarten bestel je snel en veilig online bij Drogist Regentesse. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden.

  Specificaties

  Artikelnummer954247
  EAN nummer9789491557248
  inhoud 1 set
  collectie Gezondheidsproducten
  Productsoort Boeken over gezondheid

  Shop meer